Képeken és videón szivárog a Dragon Age: Dreadwolf

  • Írta: szlav
  • 2023. február 5.
  • Pletyka
Link másolása
Nem csupán néhány érdekes pletyka, de néhány friss kép és videó és kiszivárgott a Dragon Age-széria negyedik részéből, a Dreadwolfból.

Egyre nagyobb a mozgolódás a Dragon Age: Dreadwolf körül, főképp a pletykák és szivárgások frontján. A napokban számos olyan beszámolót hallhattunk, mitszerint a széria következő nagy felvonása a korábbi részeknél is látványosan elmozdul a hack 'n' slash irányába. A valós időben történő, tehát nem körökre osztott akció adott, és a hírek szerint a hagyományos kombók és képességek mellett néhány látványos finishert is elsüthetünk majd a csata hevében.

De ne higgyetek a szóbeszédnek, higgyetek helyette inkább a szemeiteknek! Egy szivárogtató ugyanis a saját elmondása szerint több mint 20 percnyi gameplay anyaghoz jutott hozzá, melyeket apránként hoz a napvilágra. Ebben az Imgur albumban nemcsak a korai alfaverzió csokonyi screenshotját láthatjuk, de egy rövid gifet is, melynek hála mozgás közben is láthatjuk a játékot. Érdemes kiemelni: egy nagyon félkész, korai buildről lehet szó, így a látottak egész biztosan nem reflektálják a később boltokba kerülő játék minőségét.

A Dragon Age: Dreadwolf egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. Hivatalos forrásból legutóbb tavaly decemberben láthattunk belőle egy rövid kedvcsinálót.

3.
3.
crytek
Remélem a harc ilyen marad. A körítés hidegen hagy szeretem a hack and slash gameket így jöhet minden
2.
2.
Shao Kahn
Rajtam kívül vágyik valaki ugyanerre?
1.
1.
Shao Kahn
Én nagyon aggódom, hogy gyenge játék lesz.Ezenkívül, tudom mondtam már párszor, de akkor is kimondom újra: azt kívánom, bárcsak kiadnának a Dragon age 4 örömére egy jó kis Dragon age játék gyűjteményt ps5-re, benne az origins-el, Awakeningel, és Dragon age 2-vel! Nekem nagyon kéne egy olyan!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...