Az egész galaxist a kezedben tarthatod az Xbox új kontrollerével

Link másolása
A Microsoft új kontrollert dobott piacra az Xbox Series X/S konzolokhoz, sőt, nem is akár milyet! Az új skinnel mintha a csillagos éggel játszanál.

A galaxis kékes-lilás, varázslatos színe alapján készült kontrollert a Microsoft dobta piacra, hogy még változatosabb dizájnnal kényeztesse a játékosait. A Stellar Shift névre hallgató, vezeték nélküli eszköz már megvásárolható a Microsoft Store-on keresztül, mégpedig 23.499 forintért.

A szépség ellenére csalódás lehet viszont, hogy a Stellar Shift kontrollerekben semmi különleges nincs. Ez a varázslatos színű darab drágább is, mint a tradicionális vezérlők, és az egyetlen dolog, ami miatt megújítja a játékélményt, az a gumírozott markolat. Egyébként, a színeivel ellentétben, ez egy egyszerű, földhöz ragadt, vezeték nélküli Xbox Series X/S kontroller - az Xbox Accessories App alkalmazásban átrendezheted a gombjait és elkerülhetetlenül ki kell majd cserélned az elemeit körülbelül 30 óra játék után.

Mégis, ki ne akarna magának otthonra egy ilyen gyönyörűséget? 

10.
10.
delphijos
#7: Pontosan ezt akartam írni. Az Elite 2-köz konkrétan jár egy tartó ami tölti is. Ha végeztem, arra teszem rá. Engem nem zavar ha valakinek az elemes megoldás jobban bejön, ergonómia szempontjából - ahogy írtam - nekem a BOX kontroller valahogy kényelmesebb, engem megint a végletes “PS-es moslék” megjegyzés zavart.
9.
9.
Ooorky
Személy szerint én is az elemes megoldást preferálom.
~200ft 2db Duracell és kibír ~40 órát, ami nekem minimum egy hónap. És nem kell aggódni mikor adja meg magát az akku (ami használat nélkül is lemerül ~40%-ra).
8.
8.
Doomsayer
Nem mintha a 12 óra használhatatlanul kevés lenne, de szerintem egy rezgősebb játékkal még 6 órát sem tud... de még mindig nem ez a baj, hanem hogy sokaknak ha 30 perc lenne, akkor is jobb lenne, mint a rivális márkánál a 30-40 óra, mert... people being people.
7.
7.
honest guy
#6: A telefonok akksija nem az össze-vissza töltéstől megy tönkre, hanem mert sokat és nagy terheléssel használják. A PS kontrollerben is lítium-polimer akku van, aminél lényegtelen hogy mennyire merült le és mikor töltöd. Az elektronika nagyon okosan elosztja a részleges töltést is a cellák között.
6.
6.
FreeKatana
Nem védeni akarom cryteket, de a 12 óra kevés. Nem azért, mert egyhuzamban végigtolja az ember. Gondolom az elemet se töltöd/cseréled minden session után. Én ugyanúgy nem töltöm az aksis kontrollert sem a játék végeztével, ha van benne még szufla. Megvárom, míg jelez a töltöttség miatt. Ez általában 2-3 naponta jön el, jobb esetben a játékidő közepén, rossz esetben már 20 perc után.
A telefont se töltöm agyra-főre, mint mások, így nem is sz*rik be az akku 2 év után. Szinte ugyanaddig bírja, mint megvételkor, pedig az már 2018-ban volt. Ugyanígy teszek az egyik headsetemmel is, aminek a húszórás üzemideje 2012 óta alig csökkent, ha egyáltalán.
Sajnálatosan hiába óvom ilyen módon az aksit, ha közben nem győzöm cseréltetni a dualsense-t stick problémák miatt. Így nézve, talán felesleges az egész.
Viszont DS2 óta az összes 80-100 órás címet (amit pc-n játszottam, és igényli a kontrollert) az öreg Xone Elite kontrolleremmel játszottam végig. Egy, maximum két elemcserével.
Rendben van, hogy feldugod töltőre, aztán megy a P&CH mód, de nem azért van vezeték nélküli kontrollered, hogy három naponta vezetékes legyen. Ha az ember megszokja, utána elég kényelmetlen köldökzsinóron játszani. Igen, kevés az a 12 óra.
5.
5.
crytek
#4: Ez is mekkora szöveg. Ha te megelégszel azzal amit egy cég eléd tesz holott simán megoldhatná ,hogy jobb legyen az komoly baj. A 40+ óra jobb mint a 12.Nem zsinóron lenni meg még jobb.
4.
4.
delphijos
#2: Ez is mekkora szöveg. Ha neked egyhuzamban 12 óra nem elég, akkor ott már komoly baj van. Számomra is kényelmesebb amúgy a BOX kontroller ( ez egyéni ízlés kérdése ) de pl. valamiért az Elite2-be is aksi került.
3.
3.
frankdelgado
#2: Húha, csak 12 órát bír a dual Sense? Az azt jelentené, hogy hetente töltőre kellene tennem és az annyira megterhelné az izületeimet, hogy pár hónap után már járhatnék fizikoterápiára, a lelki megterhelésről nem is beszélve, hogy mi van, ha tulszaladok az akkuidőn, hiszen az a 12 óra olyan hamar elrepül...:)

Amúgy én is ezt a kretén dumát nyomtam amíg nem vettem ps4-et és rá nem jöttem, h milyen f@sz@ a duálsokk4, a sense meg még F@szább. Az MS meg csinált egy sokkal trágyább, kisebb kontit. Régebben dobtak ki egy csomó limitáltat gírszeset, Sea of Thief, Kiberpáént stb, azok faják voltak. Most meg csak ilyen színes xarokat nyomkodnak az orrunk alá, úgy hogy ott a dizájn lab, olyat raksz össze, amilyet akarsz. Mintha az MS-nél fogalmuk se lenne arról, hogy mit csinálnak, csak reggel bemennek dolgozni és ahogy esik, úgy puffan. A "húzócím" Sztárfildről meg ne is beszéljünk.
2.
2.
crytek
"elkerülhetetlenül ki kell majd cserélned az elemeit körülbelül 30 óra játék után."

Inkább cserélem kb 20 másodperc (SE) alatt az akkukat minthogy kb 12 óránként zsínorra kössem mint a ps-es moslékot

Ha le kéne írni szavakkal a ps5 kontrollerét akkor úgy jellemezném hogy mint a világ legerősebb telefonja 200mAH-s akkuval..
1.
1.
JohnSpartan
Megint egy újabb műanyaghulladék ès micsoda hirértékkel bír! GG!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...