A PS VR2 megjelenésével megújul a No Man's Sky

Link másolása
A 4.1-es frissítés nem csak arról szól, hogy a No Man's Sky videójátékkal játszhatunk az új PlayStation VR 2 konzolokon, hanem más bővítéseket is kap majd.

Ma, 2023. február 22-én érkezik a PlayStation VR2, ami egy teljesen új, eddig még nem látott játékélménnyel gazdagítja majd a konzoltulajdonosokat. Számos játékfejlesztő cég készül, a külön erre a platformra szánt szoftverváltozatokkal: a nyitókínálat teljes listájáról ide kattintva tudtok tájékozódni. Ezek között az egyik cím a No Man's Sky, ami amellett, hogy PS VR2 verzióval is bővül, a frissítése más újdonságokat is tartalmaz majd. 

A 4.1-es frissítés, ami amúgy a Fractal névre hallgat, alapból azzal a céllal készült el, hogy az új konzollal is játszható legyen a játék: a felhasználói felületét teljesen áttervezték a frissen érkező eszköz számára. Azonban a Hello Games fejlesztőcsapata nem elégedett meg ennyivel. 

Nézzétek meg az előzetest!

A No Man's Sky videójátékban egy teljesen új űrhajómodellt is üdvözölhetünk: az Utopia Speeder csillaghajót! Amellett, hogy stílusos kinézetett kapott, valami elképesztő sebességgel képes átszárnyalni a bolygók közötti ürességet. Emellett a PlayStation, a Steam Deck és a Switch is támogatja a giroszkópos vezérlést, ami még élethűbb élményt kölcsönöz a játéknak. 

Ahhoz képest, hogy a videójáték 2016-ban debütált, nem merült feledésbe: tavaly jelent meg Nintendo Switch konzolokra és most a legújabb VR platformon is elérhetővé vált. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...