Játékfejlesztésbe kezd a Blumhouse

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. február 22.
  • Biznisz
Link másolása
A Blumhouse Productions eddig a horrorfilmjeiről volt híres. Most úgy döntött, hogy nyit egy játékfejlesztő részleget is.

Minden horror-rajongó ismeri a Blumhouse Productionst, sőt sokaknak már csak a név elolvasása után is beugrik az intróból jól ismert koszos fal és az elsétáló szellemlány... Olyan alkotások fűződnek a stúdió nevéhez, mint a M3GAN, a The Invisible Man, vagy a The Paranormal Activity-sorozat, de most nem a filmekkel kapcsolatos munkásságukról lesz szó, hanem egy izgalmasabb hírről: úgy néz ki, hogy a Blumhouse munkatársai játékokat fognak fejleszteni. Létrehoznak egy teljesen új részleget, a Blumhouse Gamest, ami indie videójátékok kiadásáért lesz felelős PC-re, konzolokra és akár mobilra is. 

Az új részleget Zach Wood vezeti majd, aki a játékiparban egyáltalán nem ismeretlen személyiség, dolgozott az Iron Galaxy, az Arkane Studios és a Sony Santa Monica cégeknél is. 

Ha a játékokat fele olyan ügyesen csinálják majd meg, mint a filmjeiket (alacsony költségvetés, magas hozam), akkor szinte tuti a siker! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...