Újabb részletek a Counter-Strike 2-ről

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 6.
  • Pletyka
Link másolása
A több forrás is megerősítette, hogy a játék valóban készülőben van, sőt a megjelenés is igen közel van, azonban abban vannak ellentmondások, hogy valóban egy új részt kapunk, vagy a meglévőt frissítik.

Ahogy már korábban is írtunk róla, a Gabe Follower 2 Twitter-fiók közölte a legutóbbi Nvidia driver frissítés után a támogatott indítófájlok közé bekerült két, eddig ismeretlen fájl nevét. A "csgo2.exe" és a "cs2.exe" nem hagy sok helyet a fantáziának, főleg, hogy a program Counter-Strike 2 néven jeleníti azt meg. Az igazán fura, hogy a frissítési előzmények alapján még februárban került bele a fenti két fájl a támogatott indítófájlok listájába.

Az, hogy készülőben van egy új Counter-Strike-játék, végül megerősítést nyert több, a nevét elhallgató Valve-forrástól is, a sorozaton dolgozó veterán fejlesztők lázasan azon működnek, hogy a játék elkészüljön – ez az oka annak, hogy az utóbbi időben a Counter-Strike: Global Offensive javításai nem érkeztek meg eddig.

Ugyanakkor más értesülések szerint nem egy teljesen új játékról van szó, hanem az eredeti játékot frissítik a Source Engine 2-re, átalakítják a matchmaking felületet, és 128-ra emelik a tick rate-et. Kérdés, hogy az új motor mennyi fogja megizzasztani a gyengébb gépeket, azonban minden forrás azt erősítette meg, hogy a játék megjelenése "közelebb van, mint gondolnánk".

Akármelyik is legyen, két dolog biztos: a hivatalos csatornák hallgatnak róla, a szivárogtatók szerint pedig még a hónap során várható egy béta verzió is a játékból.

2.
2.
Extol
Hát elég nagy a különbség hogy új lesz-e vagy meglévőt frissítenek
1.
1.
markoci555
kíváncsi leszek, hogy akkora pofára esés lesz-e mint az előző behype-olt source2 cucc, amikor csak szimplán kaptunk egy új menüt, de semmi más beígért javulás nem volt tapasztalható
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...