Megvan a Sherlock Holmes: The Awakened dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Frogwares detektívjátéka ismerős lehet azoknak, akik játszottak a 2007-es eredetivel, ám a látványon kívül máshol is alapos ráncfelvarráson esett át a Sherlock Holmes: The Awakened. Most már azt is tudjuk, mikor érkezik.

Habár az ukrán háború érezhetően akadályozta a fejlesztés, jó hír, hogy a Frogwares lassan révbe ér a Sherlock Holmes: The Awakeneddel, és tartani is tudja a korábban beígért tavaszi megjelenést.

A remake a fiatal Holmes és Watson a Cthulhu-féle kozmikus horrorból nagykanállal merít, hőseink egy titokzatos Eldritch kultusz terveit igyekszenek megfékezni, nem kevés borzalommal és félelemmel nézve farkasszemet. A játékot a nulláról írták újra a srácok az Unreal Engine 4-gyel, és bizony az új előzetes alapján elég meggyőző képet fest az anyag.

A Sherlock Holmes: The Awakened április 11-én landol PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre. Lesz Standard, Deluxe és Premium kiadás belőle (ez utóbbi csak PC-n) mindenféle extrával megspékelve.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...