Ez várható idén a Hunt: Showdownban

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 9.
  • Hír
Link másolása
A Crytek egy frissen kiadott fejlesztői videóban mesélt arról, hogy milyen tervei vannak az immáron öt éves lövöldében 2023-ban. Jönnek a pályákon vándorló bossok, lesz egy csomó új event, hős és gyakorlópálya is!

A Crytek felvázolta az idei évre vonatkozó terveit a Hunt: Showdownnal kapcsolatban. A fejlesztői videó nem túl izgalmas (elvégre két szakember beszélget benne a monitor előtt), de annál több érdekes infót tartalmaz a rajongók számára.

Ami talán a legfontosabb, az új főellenségek bejelentése, ezek ráadásul nem csak a pályán elszórva található szűk rejtekhelyeken tűnnek fel, hanem a térképen bárhol kóborolhatnak, jó pár durva találkozást eredményezve. Ez teljesen új koncepció, tovább fokozza azt a dinamizmust és feszültséget, ami a Hunt: Showdown meccseire jellemző.

Ezzel párhuzamosan új Pactok, eventek várhatóak idén, sőt átalakul a meglévő Blood Bonds valutarendszer egy kimondottan kozmetikai cuccokra vonatkozó változással. Kapunk egy lőteret is, ahol tesztelhetjük az új fegyvereinket, vagy éppen 1v1-es csatákat vívhatunk a barátainkkal. 2023-ban egyébként négy nagy frissítés érkezik.

A már említett új bossok és egy nagyobb event a nyár folyamán élesednek, s mivel bizonyos küldetésvonalakban aligátorcsapdák is feltűnnek, sokan meg vannak győződve arról, hogy kapunk egy nagyobb ragadozót, aki a víz alól les majd a gyanútlan áldozatokra.

A fejlesztők elárulták, hogy már készül az új map is, ami sajnos idén nem, de valamikor 2024 elején biztosan befut majd. A Crytek mindeközben jobb szerverháttérre is összpontosít, illetve átültetik az egész játékot a CryEngine legfrissebb verziójára, illetve a jelenlegi generációs konzolverziók is megérkeznek az év vége előtt.

1.
1.
crytek
A világ egész jó. Kár hogy a Crytek nem gondolkodik egy single kampányban :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...