Itt az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka!

  • Írta: szlav
  • 2023. március 9.
  • Akció
Link másolása
Sötét titkok, váratlan veszélyek és egy nagy adag kozmikus horror vár azokra, akik bezsákolják az Epic Games Store legújabb ajándékát. A jövő héten pedig a legsütétebb sci-fi univerzumba tehetünk újabb kitérőt.

1934-et írunk, a helyszín pedig a Csendes-óceán déli része. Amatőr nyomozóként itt vehetjük fel a fonalat Norah köddé vált férje után kutatva. Habár a Call of the Sea egy gyönyörű trópusi paradicsomba csábít bennünket, a titkok és fejtörők mögött egy sötét, és olykor egészen félelmetes történet rejtőzik. Ha tetszik a koncepció, akkor ne habozzatok, rántsátok be ingyenesen a játékot az Epic Games Store weboldalán vagy az asztali kliensben!

Természetesen a jövő héten sem maradunk ajándék nélkül. Jövő csütörtökön a Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War miatt lesz érdemes visszalátogatnunk az Epicre. A 40K-univerzum nagyszerű 4X stratégiai címéről egyetlen rajongó sem maradhat le!

3.
3.
crytek
#1: Szerintem a mi hulladék mi nem ez egyéni dolog. Call of Sea egy nagyon jó kis kaland game game passban ki is maxoltam. Steamen is elég jók az értékelései. Most oda is bundlezva van akinek steamre kell 1-1.5€ körül beszerezhető

Aki követi az oldalakat az nem marad le az ingyen címekről elég pl csak a steamgiftset követni ott mindig írják amint ingyenes valahol valami
2.
2.
Heldengeist
#1: A probléma az, hogy le van szarva minden más ingyen játékosztás. Kommentbe szoktam beírkálni hírek alá, mert ami nem Epic azt vagy le se hozzák, vagy csak elkésve, amikor már véget ért a promóció.
1.
1.
winter89
Szokása, hogy csak az ilyen noname nullákat adja ingyen amikkel senki nem akar játszani.
Igaz néha néha ha jó napjuk van be csúszik egy jó cím is azért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...