Az FTC újabb iratokat vár a Microsofttól

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 16.
  • Hír
Link másolása
Az nemrég bejelentett Nintendo- és Nvidia-megállapodásokat részletező dokumentációt, illetve a cég exkluzivitásról szóló egyezségeiről is várja a részleteket az FTC.

A Gazdasági Versenyhivatal amerikai megfelelőjének számító FTC nincs megelégedve a Microsoft közelmúltban tett egyezségeivel, legalábbis azok dokumentációját illetően. Az állami szerv most azt várja a Microsofttól, hogy nyújtsa be a szükséges papírokat, amelyek részletezik ezeket a megállapodásokat, illetve közölje a Zenimax-szal és az Activision Blizzarddal kötött exkluzivitási szerződések részleteit is.

A Microsoft alkui egyértelműen azt a célt szolgálják, hogy a felvásárlásnak pozitívabb megítélést szerezzenek, azonban eddig még nem részletezték, hogy hogyan is nézne ki a valóságban, például az Nvidiával kötött megállapodás, hisz a két cég egymás konkurense a játékstreaming szolgáltatás terén. Az FTC álláspontja szerint addig, amíg a cég nem szolgáltat részleteket a megállapodásaival kapcsolatban, azokat nem vehetik figyelembe a felvásárlás elbírálásánál.

1.
1.
crytek
Hama hame menjenek a papírok pár nokiás doboz kíséretében mert acti címeket akarok minél előbb a game passba..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...