Remnant 2 – bemutatkozik a Handler

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 16.
  • Videó
Link másolása
A új kaszt fő jellegzetessége, hogy állandó társa egy kutya, aki azon felül, hogy aranyos, rendkívül hasznos is lesz. Külön trailert is kapott a karakter.

A Remnant: From the Ashes folytatásában fog debütálni a Handler nevű archetípus (a kaszt itteni megfelelője), akinek állandó segítője lesz a kutyája. A karaktert főleg a solo játékosoknak szánják, ettől függetlenül természetesen használható lesz co-opban is.

Az állat három különböző harci módban is a segítségünkre tud lenni: Guard módban ugatásával és vonyításával tereli el az ellenségek figyelmét, Support módban akár gyógyítani is tud minket, végezetül pedig az Attack módban értelemszerűen megtámadja az ellenségeket. Ezen felül manuálisan is irányíthatjuk társunk figyelmét. A legkomolyabb képessége viszont egyértelműen az, hogy ha halálunk pillanatában rendelkezünk gyógyító tárggyal, akkor azt elhasználva fel tud minket támasztani a szokásos újraéledés helyett.

A nemrég leleplezett másik archetípus a Gunslinger volt, aki a lőfegyverekre helyezi a hangsúlyt. Az első részhez képest az egyes karakterosztályoknak nem csak a kezdőfelszerelése fog változni, hanem a teljes fejlődési fájuk, az egyéni képességeik és a felszerelésük is egyéni lesz, így a játék elején kiválasztott archetípus alapjaiban fogja meghatározni a teljes játékélményünket. Sajnos a megjelenésről továbbra sem kaptunk hírt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...