Streamerek közreműködésével készít túlélőjátékot a Splash Damage

  • Írta: szlav
  • 4 napja
  • Bejelentés
Link másolása
A Gears, Doom és Wolfenstein-játékokon edződött Splash Damage fejlesztői két tapasztalt streamer, Shroud és Sacriel közreműködésével keltenék életre minden idők legjobb túlélőjátékát.

Hatalmas ambícióval és talán ennél is nagyobb ígéretekkel jelentette be a következő játékát a Splash Damage csapata. A stúdió, akik korábban olyan világklasszis lövöldéken dolgoztak, mint a Return to Castle Wolfenstein, a Doom 3, illetve a Gears of War 4 és 5, ezúttal friss vért is hoztak a vezető kreatívok közé, a fejlesztésben ugyanis aktívan részt vesz majd Shroud és Sacriel is. Az nem is kérdéses, hogy a népszerű streamerek tudják, hogy mitől lesz egy online játék igazán nagyszerű és addiktív, de most a tét az, hogy minden idők legjobb online túlélőjátékát álmodják meg a Splash Damage csapatával konzultálva.

Egyelőre csupán ennyit tudtunk meg a Project Astrid munkanéven futó projektről, hiszen az még gyakorlatilag csak a tervezőasztalon létezik. Ennek megfelelően sem a célzott platformokról, sem pedig a várható megjelenési dátumról nem tudunk többet elárulni, azt azonban világossá tették a fejlesztők, hogy kiváló, AAA-kategóriás minőséget céloznak, vagyis érdemes lesz szemmel tartanunk a játék alakulását.

1.
1.
markoci555
ha egy újabb ilyen dayz szerű cucc, akkor nem nagyon érdekel, és valószínűnek tartom, hogy olyasmit szeretnének, mivel multis csapat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...