E3 2007: Itt az újabb NBA Live 08 trailer

  • Írta: rility
  • 2007. július 7.
  • Videó
Bár még el se kezdődött az idei E3, mégis tömegével érkeznek az információk a különböző játékokról. Ezúttal az NBA Live sorozat következő tagjáról kaptunk egy kis ízelítőt.

Bár még el se kezdődött az idei E3, mégis tömegével érkeznek az információk a különböző játékokról. Ezúttal az NBA Live sorozat következő tagjáról kaptunk egy kis ízelítőt.

A 2008-as rész a 2007/2008-as idényt dolgozza majd fel nextgen grafikával. Az új grafikai motornak köszönhetően rengeteg új realisztikus trükknek lehetünk majd tanúi, ez a videón is kiválóan látszik. A játék megjelenése idén október 2-án esedékes PC, Xbox 360, PS3 illetve Wii platformokon.

6.
Waczkor
Szép szép,de attól tartok ez megint csak a konzolos verzióra lesz igaz.pc-re meg egy következő kiadása az előző verzióknak:(

Ne legyen igazam.

Talán ez az év más lesz..
5.
majoros25
KIRÁLY JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jó game :D
4.
nimat16
sztem ez nem lesz túl jó(de ne legyen igazam).Ha csak annyi lesz benne az újdonság hogy még egy gomb van pontszerzésre(itt a go to move-okra gondolok)akkor maga a játék nem is változott és ugyan azt a valoszerűtlen szart kapjuk,mi nem is hasonliít az igazi NBA-hez.Most ezt ne úgy értsétek hogy mindenki kerülje el ezt a játékokt,ez csak az én véleményem.(Egyébként is én a 2k sorozatot sokkal jobban szeretem)
3.
Csacso
mivan????????? az EA meg táltossodot! az nFs porstreet is jó meg ez is4
2.
maestroo
hát nemtom...a videjón alig láttam uj trükköt, meg ez a játék kb 2-3 éve ugyanaz. nemtom mit lehet meg mit fognak még ujitani
1.
felegyi
Ez is egy jó gamma lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...