Új traileren és képeken a Star Wars Jedi: Survivor

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 20.
  • Videó
Link másolása
A megosztott videó elvileg a játék hivatalos story trailere, azonban nem tudunk meg belőle túl sokat. Legalább nem spoileres. A galaktikus helyzet egyre fokozódik.

A trailer alapján Cal és társainak helyzete egyre kilátástalanabbá vált, ezért egy biztonságos helyet igyekeznek keresni, ahova a Birodalom keze nem ér el. A folytatás 5 évvel az első rész vége után veszi majd fel a fonalat, első ránézésre a játékmenet egyezni fog a Fallen Orderével.

A képek pedig igen hangulatosra sikerültek, bár nem árulnak el túl sok mindent a játékról. Ez persze nem is baj, április 28-án már úgyis játszhatunk vele. A Star Wars Jedi: Survivor PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re fog megjelenni. A játék előrelendelői ajándékkal már megrendelhető a Konzolvilágnál!


A játék előrelendelői ajándékkal már megrendelhető a Konzolvilágnál!
4.
4.
Doomsayer
Április 28.... Hát ha a megfelelő emberek jó teszteket mesélnek, akkor én beugrok erre a részre is... De a megjelenés környéke törölve. Biztos, hogy el fog bírni 1-2 patch-et, ami alsó hangon 1-2 hét, de addigra viszont eljön a május 12, amikor érkezik a Zelda... Azt pedig semelyik másik játéknak sem kívánom, mert az végigtarolja az ipart és a médiát is, tehát még ha jó is lesz ez a Jedi 2, akkor is csak két hete van tündökölni. Én meg már a TotK előtt két héttel nem állok neki nagyobb falat játéknak, inkább pont ellenkezőleg: próbálom lepörgetni a megkezdett menéseket.
3.
3.
Kamukaze
Azért ez már nekem jobban bejön mint az előző része.
2.
2.
KopyAti
#1: Szerintem inkább Verstappenes!
1.
1.
sumblinker
Az ifjú Kabos László jó formában van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...