Life by You – szeptemberben indul a korai hozzáférés

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Paradox életszimulátora PC-re fog érkezni az ősszel, szerencsére ismert a játék ára is. Konzolos verzióról nincs hír egyelőre, de a stúdió másik játéka alapján nem kizárt a dolog.

A Cities: Skyline készítőinek játékáról a hónap elején hallhattunk először, akkor március 20-át adták meg fontos dátumnak, amit nem is hazudtoltak meg. Ma jelentették be, hogy a játék early access modellben indul majd el szeptember 12-én PC-n, a Steam és az Epic felületén keresztül.

Már az első naptól elérhető lesz a játék modolása, amire a fejlesztők is biztatják a játékosokat, de ami még jobb: a modoláshoz szükséges eszközöket is biztosítják majd. Ezen felül a fő fókuszt a játékosok által kreált emberek, azok interakciói és a köréjük épülő történetek fogják adni.

A játék ára is ismert, 40 euróba fog kerülni. Egyéb kiadásokról, illetve más platformokról még nem tudni, de mivel a fejlesztők városépítős játéka igen pozitív fogadtatás kapott, illetve maga a Life by You is sokan kíváncsiak, nem kizárt, hogy érkezni fog egy konzolos verziói a játékból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...