Elvileg bármikor megjelenhet a WRC 2023

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 21.
  • Pletyka
Link másolása
Az eddig megbízható szivárogtató szerint a ralis sorozat legújabb része kiadásra kész, valószínűleg nem a játék állapota miatt nem tette még ezt meg a kiadó EA.

A billbil-kun nevű Twitter-felhasználó eddig számos játékot, akciót vagy katalógus-bővítést jelzett elő, ráadásul pontosan, így adja magát, hogy már hivatkozási alapként kezeli az ember azt, amit mond. Ezúttal azt állítja, hogy az új WRC-játék már kiadható állapotban van. Ezen felül a játékban kioldható eredmények egy részének ikonjait is megszellőztette:

A WRC-sorozatot éveken át a francia Kylotonn készítette, akiktől 2020-ban szerezte meg a jogokat a Codemasters, akiket pedig 2021-ben vásárolt fel az EA. Hiába ez lesz a kiadó és a stúdió első WRC-játéka, az EA mindig is erős volt a sportjátékok terén, a Codemastersnek pedig olyan sorozatokat köszönhetünk, mint a Dirt vagy a Grid. Ettől függetlenül még természetesen kérdés marad, hogy mennyiben fog eltérni a sorozat eddigi darabjaitól, és mennyire fog tudni elkülönülni a fejlesztők korábbi munkáitól.

4.
4.
Doomsayer
Erre nagyon kíváncsi vagyok, de kicsit tartok is tőle, hogy gyenge lesz nagyon. A Codemasters-nek a Colin McRae Rally 2005 óta csak nagyon rossz játékai voltak, kivéve a két Dirt Rally-t, de azok megint kormányos szimulátorok. Ha olyan lenne az új WRC, mint a Colin 2, akkor szívesen fogadnám, de ha olyan "amerikai" lesz, mint a Dirt Rally, akkor akár kukázhatják is a sorozatot. Minden esetre a WRC Generations-t még nem vettem meg, pedig már így sem nagyon drága, de gondolom az új WRC le fogja tolni az árát és akkor tuti beszerzem.
3.
3.
crytek
#2: Mivel a Dirtöt kukázták bízom benne hogy WRC név alatt megy majd tovább :)
De ha nehéz lesz akkor sajnos ez is kimarad ahogy szinte az összes wrc cím
2.
2.
Egyetértek. Nem kell azért túl arcade-osra, de vissza kéne hozni azt az élményt, hogy gamepaddal is élvezhetőek legyenek, jelen pillanatban és az utóbbi években minden inkább a kormány irányába ment el. Szerintem ezeket ketté kellene választani...
1.
1.
crytek
Nagyon bízom benne hogy a codemasters arcadeosabb írányba vitte a dolgokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...