Videójáték készül az egyik Tini Nindzsa Teknőcök-képregényből

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy új akció-RPG készül a Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin című képregényéből. Doug Rosen, a Paramount Global játékokért felelős vezető alelnöke egy interjúban beszélt a készülő játékról.

Egy új, a korábbiaktól egészen eltérő Teenage Mutant Ninja Turtles-videójáték van jelenleg fejlesztés alatt. A 2020-ban kiadott Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin képregénysorozat alapján készülő akció-RPG-vel kapcsolatban megszólalt Doug Rosen, a Tini Nindzsa Teknőcök jogait birtokló Paramount Global játékokért és új médiáért felelős vezető alelnöke. Az interjú a Polygon oldalán jelent meg, a teljes párbeszédet ott tudjátok elolvasni. 

Doug Rosen szerint ez egy teljesen rendhagyó része lesz a franchise-nak, hiszen a képregényhez hasonlóan a játéknak is egy sötét, komor darabnak kell lennie. Az interjúja során elmesélte, hogy a készülő cím ragaszkodni fog az eredeti Az utolsó Ronin történetéhez, ami egy olyan jövőben játszódik, ahol a teknősök közül már csak egy maradt életben. Bár Rosen felvetette, hogy a képregénysorozathoz hasonlóan a flashback részek esetében esetleg más karakterek is játszhatók lesznek, az elsődleges akció középpontjában azonban teljesen az egyetlen, túlélő teknős áll majd. Ez a karakter azonban a képregénysorozat legutolsó kötetéig titokban maradt, az utolsó oldalak egyikén derült fény a kilétére: Michelangelónak kell megbosszulnia a halott testvéreit. 

Ahogyan a fentebb leírtakból is látszik, ez az új játék valóban az idősebb korosztályt fogja megszólítani. A Last Ronin videojáték-adaptációt egy eddig még meg nem nevezett stúdió fejleszti, és Rosen szerint valószínűleg "néhány év múlva" fog majd csak megjelenni. 

2.
2.
crytek
Ebből de istenkirály game lehetne akár Shadow Warrior stílusban a 4 karaktert váltogatva pálya/küldetésenként...valami mai modern engine-el nyakonöntve
1.
1.
Shao Kahn
Ha már akció-rpg, azon töprengek vajon tudnának-e mondjuk egy YS franchize-hoz hasonló (Lacrimosa of Dana, memories of celceta stb.) játékot csinálni TMNT köntösben? Annak nagyon örülnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...