Leleplezték a virtuális Jengát

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Atari E3-as lineupját böngészve találtunk erre a címre: akkor még semmit nem tudtunk a Jengáról, most viszont a kiadó leleplezte az örökzöld játék utódját.
Az Atari E3-as lineupját böngészve találtunk erre a címre: akkor még semmit nem tudtunk a Jengáról, most viszont a kiadó leleplezte az örökzöld játék utódját.

Aligha akad olvasóink között olyan, aki ne ismerné a Jengát: mikor a kis fatéglatestekből épül tornyot le kell bontanunk úgy, hogy az ne dőljön le. Rémlik? Ha nem, az sem baj, az Atari ugyanis az Atomic Planet közreműködésével videójátékot készít kedvencünk alapján Nintendo Wii-re és DS-re.

Az élvezhető feldolgozásnak két sarkalatos pontja van: a megfelelő irányítás és a fizika. A Wii irányítójával és a DS ceruzájával előbbivel nem lesz gond, ezt bizton állíthatjuk. Az Atari szerint a fizika miatt sem kell aggódnunk, az Atomic Planet srácai tudják a dolgukat. A Jenga megjelenése idén novemberben várható, az E3-ra látogatók pedig komolyabban is szemügyre vehetik majd a kicsikét, ha hihetünk az Atari ígéreteinek.

10.
10.
demon68
ennek semmi értelme. mért lenne élvezetesebb wiin jengázni egy kontrollerrel mint igazából? ez egy hülye ötlet
9.
9.
user1
Bár igaz hogy saját wii -m nincs, és nem is tervezem a vásárlást. (annyit nem adok egy konzolért) de van hol kipróbálnom ezt a programot.
8.
8.
user1
Nos, pontosan ezért kedvelem az atari -t. Ők is ahogy a jowood, olykor kiadnak valami egyedit, valami különlegeset. Pl tőlük került ki az egyik kedvenc golyó terelgetős programom a ballance is. Ezt is ki fogom próbálni.
7.
7.
huszti
azért egy erre epülő játék grafját felhúzhatnák..hát ez semmi :) a Wii simán elbírna rajta még egy kis blurt, shadow-ot meg sok fícsört...
6.
6.
I
Hát a Wii-t értem. De a DS-t nem. Hogy húzzuk ki a ds ceruzájával a fatéglatesteket?
5.
5.
Olcsóbb, ha megvesszük a Jengát és úgy játszunk, áram se kell, és az "irányítás" is sokkal kedvezőbb, csak ha ledől, akkor fel kell szedni, míg a Wii-nél csak restart-ra klikk.. :D de lehet, h nem.. lehet, h neked kell majd összerakni is.. xD
4.
4.
SWBF2
Kíváncsi vagyok....bár a való Jenga biztos jobb
3.
3.
fojesz
Szerintem ez pont az a játék, aminél nem számít a kényelem. Ugyanúgy le kell ülni valahová, nemde? :) Csak most nem a fatorony mellé, hanem a TV-hez. Szerintem nem rossz ötlet. :) És változatos is.
1.
1.
Obi1
Király, de ennyi erővel nem lenne egyszerűbb élőben játszani?Azért ennyire ne legyünk kényelmesek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...