Teljesen multiplatform lesz az új Alone in the Dark

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Először kizárólag a következő generációs konzolokra jelentették be az ötödik Alone in the Dark-ot, mára pedig teljesen multiplatform címmé nőtte ki magát a játék.
Először kizárólag a következő generációs konzolokra jelentették be az ötödik Alone in the Dark-ot, mára pedig teljesen multiplatform címmé nőtte ki magát a játék.



Az eredeti bejelentés után jött a remek hír, miszerint PC-re is készül egy változat kedvenc sorozatunk új részéből, mára pedig bizonyossá vált az Atari által, hogy PS2-re, Wii-re, PSP-re és DS-re is megjelenik majd a Near Death Investigation. A Wii- és a DS-verzióval kapcsolatban már májusban felreppentek a pletykák, ugyanis a kiadó hivatalos megjelenési listáján ott figyelt: megjelenés a két platformra novemberben.


Az Atari egyébként hozzátette, hogy a kézikonzolra írt játékok nagytestvéreikhez hasonlóak lesznek néhány extra fícsörrel. Egy PSP és egy PS3, no meg a két gépre írt változat birtokában például a két konzol összekötésével lehetőségek széles tárháza nyílik majd meg előttünk - már ami a játékmenetet illeti. Képzeljük el, hogy míg az újgenerációs gépen kalandozunk, addig a PSP egyfajta PDA-ként fog funkcionálni mindenféle extra szolgáltatással: a GPS-szel térképhez jutunk, továbbá a játékbeli karakterektől kapott szöveges üzeneteket is itt olvashatjuk majd el. Nem hangzik rosszul!
5.
5.
futrinka
Ja!



Tudja valaki mikor jelenik meg?
4.
4.
user1
Mikor is jelenik meg ez a program?
3.
3.
Domasi
PDA-val elég fura lenne de jó ötlet

2.
2.
skiz0
1.
1.
felegyi
Ez a PSp PDA nem hangzik rosszul,de teljesen felesleges!Amúgy már nagyon várom a játékot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...