Bemutatkozott a MotoGP 23

  • Írta: szlav
  • 2023. április 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén nyáron is a Milestone garázsából gurul ki az év MotoGP-játéka. A 2023-as kiadás újfajta karriermóddal és dinamikus időjárással várja a száguldó vasparipák szerelmeseit.

Természetesen idén sem maradnak hoppon a versenymotorozás rajongói, a Milestone ugyanis gondoskodik róla, hogy időben megkapjuk a MotoGP 23-at. A bemutatkozó előzetesben már elcsíphettünk pár olyan fontos újdonságot, amelyekkel készül az olasz fejlesztőstúdió. Ilyen például a rivalizálásra és a médiában kibontakozó drámára fókuszáló karriermód, vagy a versenyek alatt is dinamikusan változó időjárás - mostantól könnyen megeshet, hogy egy váratlan kitérőt kell tennünk a boxutcába, hogy a száraz abroncsokról esőgumira váltsunk.

A többjátékos futamok rajongói is örülhetnek, hiszen a MotoGP 23 lesz a széria első darabja, amely már a megjelenése napján engedélyezi a platformok közti játékot (habár ez sajnos csak PlayStation- és Xbox-konzolok közt lesz érvényes). Emellett újra kapunk osztott képernyős módot is.

A MotoGP 23 június 8-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...