Új előzetesen a májusban debütáló Ravenlok

Link másolása
A tavalyi Summer Game Fest műsorában bemutatott mesés akció-RPG ezúttal egy megjelenési dátumot és egy friss előzetest is kapott.

"Malajziában felnőve J.R.R. Tolkien, C.S. Lewis és a Studio Ghibli klasszikusai lehetővé tették számomra, hogy egy másik világba, a képzelet és a lehetőségek birodalmába nyissak kaput." - mondta a Cococucumber producere és rendezője, Vanessa Chia a sajtóközleményben. Ennél jobban nem is lehetne jellemezni a májusban megjelenő, mesés RPG-t, a Ravenlok című videójátékot. Az Alice csodaországban című mesére hajazó kaland középpontjában egy kislány, Kira áll, aki egy új helyre költözve keresi a kalandot. Egy tükrön keresztül véletlenül átutazik egy másik világba, ahol segítenie kell a bajbajutott lakosokon. 

A Ravenlok 2023. április 20-tól már előrendelhető, a megjelenése pillanatától pedig máris elérhető lesz a Game Pass játékkatalógusából is. 

A Ravenlok mesés kalandja 2023. május 4-én érkezik meg az Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és PC-n játszó játékosok otthonaiba. 

1.
1.
Shao Kahn
Kár hogy ps5-re nem jön. Nagyon aranyosnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...