Bemutatkozott a Harry Potter: Quidditch Champions

  • Írta: szlav
  • 2023. április 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Nektek is hiányzott a Hogwarts Legacyból a kviddics? Még szerencse, hogy hamarosan érkezik a Harry Potter: Quidditch Champions, ami az online térbe viszi a varázslók és boszorkányok kedvenc sportját.

2003 óta nem kaptunk tisztességes kviddicses videojátékot, úgyhogy a Harry Potter: Quidditch Champions érkezésének csak örülni tudunk. A tegnap este bejelentett játékról egyelőre nagyon keveset tudunk, jóformán csak annyi infó érkezett róla, hogy az eddig inkább támogatóstúdióként operáló Unbroken Studios készíti majd az alkotást - az a csapat, aki jelenleg egyébként a Suicide Squad: Kill the Justice League konzolos verziójában is besegít.

A játék egyértelműen az online multiplayeres meccsekre helyezi a hangsúlyt, de boldogan játszhatunk majd vele egyedül is. Lehetőségünk lesz a saját varázslónk vagy boszorkányunk testreszabására és fejlesztésére, illetve ahhoz a házhoz csatlakozhatunk majd, amelyikhez csak szeretnénk.

Hamarosan pedig ennél is jóval több részletet tudhatnak majd meg azok a szerencsések, akik bejutnak az április 21-én induló első próbakörre (melyre itt regisztrálhattok).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...