Live Free or Die Hard - készül a játékadaptáció?

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 10.
  • Bejelentés
Szinte biztos forrásból tudjuk, hogy készül a Live Free of Die Hard játékadaptációja - az anyag viszont csak egy kisköltségű Xbox Live Arcade-os alkotás lesz.
Szinte biztos forrásból tudjuk, hogy készül a Live Free of Die Hard játékadaptációja - az anyag viszont csak egy kisköltségű Xbox Live Arcade-os alkotás lesz.Az ESRB a picit, de nem túlzottan véres és erőszakos Teen kategóriába sorolta a játékot, mely a feltételezések szerint az Xbox Live Arcade-on keresztül lesz elérhető természetesen kizárólag Xbox 360-ra. További információink nincsenek, mindenesetre az megnyugtató, hogy a Street Fighter 2 feldolgozásáért felelős Sensory Sweep Studios alkotása lesz a negyedik Die Hard alapján készülő játék.
7.
demon68
"Jó kis látványos only 360 játék. Ez aaaaz"

nem hiszem hogy ez lesz.... Xbox Live-ról letölthető minjáték. ha egy "igazi" játékot kéne live-ról letölteni az bizony hosszú idő is lenne és a merevlemezen is elfoglalna 7-8 gigát.nekem ezeknél olyan érzésem van mint a mobil játékoknál. egy kis reklám a filmnek és ennyi
6.
alex512
Az első Die Hard játék az állat volt főleg az volt benne a király hogy egy csomó a filmből kimaradt helyszínen is lehetett ólmot osztani a rosszaknak. Remek játék ami példa lehet az ilyen adaptációknak.
5.
Madd Dogg
akkora hülyeségek ezek. egy darabig viccesek a reklámpólók meg sörnyitók, de hogy egy elbaszott összedobott határidős játékot is csinálnak afilm miatt...
4.
spongyab
Jó kis látványos only 360 játék. Ez aaaaz
3.
wildláma
heheeeee és csak x360-ra
2.
Guppi
A die hard első részéről is készült játék. Nem is volt rossz.
1.
zero0
neeee , neeeeee , neeeeeeee

egy újabb reklámjáték
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...