E3 2007: Két új Destroy All Humans! játék készül

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Pár nappal ezelőtt Skiz0 mester számolt be Nektek a készülő Destroy All Humans! harmadik felvonásáról, melyet minden létező konzolra fejlesztenek.
Pár nappal ezelőtt Skiz0 mester számolt be Nektek a készülő Destroy All Humans! harmadik felvonásáról, melyet minden létező konzolra fejlesztenek. Az E3 nulladik napján végre a kiadó THQ is leleplezte a játékot, mely valójában két különböző címet jelent. Lássuk őket külön-külön...

Destroy All Humans! Big Willy Unleashed

A PS2-re, PSP-re és Wii-re készülő Big Willy Unleashed esetében a készítők teljesen újragondoltak mindent, nulláról kezdték el írni az egész játékot. A fő célpontot természetesen a Wii-tulajok jelentik, akik számára rendkívüli irányítást és játékmenetet ígér a THQ-Pandemic páros.

A cím érdekessége, hogy nem csupán Crypto kolléga (ő a főhős) repülő csészealját, hanem a Földön felszabadított Big Willy bábut is irányíthatjuk majd, s persze természetesen gonosz céljaink elérésének érdekében használhatjuk mindenféle rosszra.


Destroy All Humans! Path of the Furon

A Path of the Furon a készítők szerint igazi következő generációs játék lesz. Lássuk, mit is jelent ez azonkívül, hogy a cím PS3-ra és X360-ra készül: hatalmas nyílt területek, elképesztő effektek és összetett játékmenet várnak a rajongókra. Új fegyverekre, szupererőkre és különleges képességekre is számíthatunk a remek történet mellett, mely a készítők szerint a Big Willy Unleashed után fog játszódni.

Ugrás a galériához

1.
1.
Csacso
hát nem esten hanyatt töle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...