E3 2007: MX vs ATV Untamed bejelentés képekkel

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 10.
  • Bejelentés
Újabb bejelentés érkezett a THQ-tól: a srácok a hírek szerint már szorgalmasan dolgoznak az MX vs ATV-sorozat legújabb részén, mely az Untamed alcímet viseli.
Újabb bejelentés érkezett a THQ-tól: a srácok a hírek szerint már szorgalmasan dolgoznak az MX vs ATV-sorozat legújabb részén, mely az Untamed alcímet viseli.

Az Untamedben mutatkozik be először az Endurocross mód, melyben a valódi kihívást nem más motorosok vagy autósok legyőzése jelenti, hanem a különféle környezeti elemek kikerülése, melyek olykor-olykor igencsak keresztülhúzhatják majd számításainkat. Elég egy benézett farönk vagy szikla, mi pedig a Rhythm Racing fizikai motornak köszönhetően repülünk és borulunk mindenfelé.


Hatalmas nyílt területek várnak a rajongókra, melyek természetesen elsősorban a következő generációs konzolon lesznek elérhetők, de a készítők szerint igyekeznek kihozni a maximumot a jelenlegi és a hordozható gépekből is. A fejlesztők tervezésnél kiválogatták a korábbi részekből azokat jellemzőket, melyeket jónak találtak, a többit pedig kukába tették, megteremtve így a leendő legjobb MX vs ATV-rész alapjait.

Az online játék sem marad támogatatlanul: az egyjátékos rész minden járgánya vezethető lesz multiban, továbbá a pályák is elérhetők lesznek, ha arról van szó, hogy havarjainkkal egy nagyot szeretnénk versenyezni a világhálón keresztül. Az MX vs ATV Untamed PS3-ra, X360-ra, Wii-re és DS-re készül, megjelenése pedig jövő januárban várható - a PS2-es és a PSP-s változat késni fog szinte biztosan.
4.
yamaha
halli.megtudjátok mondani , hogy honnan lehet letölteni a PC változatát??légyszi írjátok meg kösszi
3.
Utys
Bár a PC-s direkt port azért nem volt a legcsúcsabb, de kifejezetten élveztem. Jöhetne ez is :P
1.
felegyi
Ezt megkell kaparintanom!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...