E3 2007: Jön a szürke színű Xbox 360?

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 10.
  • Pletyka
Link másolása
Néhány ügyes fotós lencsevégre kapta a startra készen álló Microsoft-standot, ahol a fekete és a fehér Xbox 360 mellett feltűnik egy szürke színű is.
Néhány ügyes fotós lencsevégre kapta a startra készen álló Microsoft-standot, ahol a fekete és a fehér Xbox 360 mellett feltűnik egy szürke színű is.



Jobbról balra haladva megállapíthatjuk, hogy a négy Xbox 360 közül a szélső jobboldali (mindennemű politikát mellőzve) a limitált kiadásban megjelent Elite, a mellette lévő két fehér doboz valószínűleg az eredeti 360 Core és Premium gépeit jelképezi, míg a negyedik... no igen a negyedik! Eleddig nem tudtunk róla, hogy van negyedik kiadása is a konzolnak, azt meg pláne nem sejtettük, hogy szürke színű. Egyesek szerint a nem túl szép borítás egyfajta alacsonyabb árkategóriás Xbox-ot rejt, mely ára ellenére ugyanannyit fog tudni, mint társai. Kíváncsian várjuk a bejelentést!
17.
17.
wasaby44
ennek most megint semmi értelme...
15.
15.
Mat00
http://img525.imageshack.us/img525/482/gay360od0.gif :D



Amúgy tényleg a régebbi kiadások (nem elite) mind túlmelegednek, és ezért jön lényegében létre a "halál piros köre". De 30k-ért tetethetsz bele vízhűtést, akkor már jó! ;) +25 1 hddvd olvasó (vagymennyi, de akörül). És azért így már jó lesz a cucc... bár akkor feltehetjük a kérdést hol olcsóbb mint 1 PS3? :P (amiben ráadásul Blu-Ray lejátszó is van, ami ha külön vennél egyet 150-200,000 ;)) Hááát. Én nem azt mondta, hogy az x360 nem jó konzol, mielőtt vki nekiállna megint a vitának.
13.
13.
felegyi
Az Eliteben már van plusz hűtés!
13.
13.
Guppi
Nekem az elite-el az volt a bajom hogy túl sötét. EZ az új szürke jól néz ki. De nem lehet hogy csak a megvilágítás olyan??
12.
12.
tomi015
A fehér azért zsíír mert nekem is olyan van, viszont az elite se lehet túl béna!! :P
11.
11.
Pukhi-zik
elképzelek oda még egy prios ledest is alulra :D tuti szürke az? lehet csak a fény..
9.
9.
FNorberto
Nekem bejön mind a 3 szín.De az én box-om egy csoda melegedés meg bannolás szempontjából.Egyszer volt vele gond,olcsó javitás(nem MS féle javitás)aztán azóta semmi gond vele.És még mindig nyugodtan tolom a másolt 360-as game-eket:D
9.
9.
FNorberto
u.i:bocsi a pici warez-ért:D
8.
8.
I
Szerintem a fekete a legjobb, mert az Elite. ;)
7.
7.
battlefield2
fehérben szerintem néz ki a legjobban
6.
6.
felegyi
Én a szürkét BE fogom szerezni!Az 100%!!!
5.
5.
felegyi
Ez szerintem az új kisebbített CPU-s Xbox!Ami nem tudhat többet,de azt tudhatjuk hogy SOKKAL jobban fog hűteni ment az elődjei!
4.
4.
Pekferi
2# remélem az, "szélső jobboldali (mindennemű politikát mellőzve)" ez nagyon LOL
3.
3.
asadasad22
Lehet rózsaszín is, attól még ugyanúgy el fog füstölni, mint a többi selejt.
2.
2.
tjames
esetleg ez az új technológiával készülő, halkabb, hüvibb box?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...