E3 2007: NBA Live 08 trailer érkezett

  • Írta: rility
  • 2007. július 10.
  • Videó
Link másolása
A holnapi nap folyamán kezdődik az idei E3, ahol jelen lesz az NBA Live 08 fejlesztőgárdája is. Még a nyitás előtt egy újabb videóval leptek meg bennünket a készítők.
A holnapi nap folyamán kezdődik az idei E3 Media & Business Summit, ahol jelen lesz az NBA Live 08 fejlesztőgárdája is. Még a nyitás előtt egy újabb videóval leptek meg bennünket a készítők.


A friss muviban az újdonsült Hot Spots rendszert tekinthetjük meg, melynek köszönhetően megtudhatjuk, hogy játékosunk a pálya melyik részéről dob a legjobban. Ennek köszönhetően könnyen megnyerhetünk majd egy-egy fontosabb meccset. Az idei rész a 2007/2008-as idényt dolgozza majd fel nextgen grafikával. A PS2 és Xbox tulajok kimaradnak ebből a részből, hiszen a játék ezekre, a platformokra nem jelenik majd meg. A játékot várhatóan 2007. október 2-án foghatjuk majd a kezünkben és használhatjuk az új Hot Spots rendszert.
4.
4.
gery18
Hogy PC-re miért nem tudják 1x már így megcsinálni a grafikát?????A mozgásról nem is beszélve.:S Mert ebbe a videóba kurva jól néz ki.
3.
3.
Shagy
szép szép de... jobban várom az Nba2K8 bejelentését az a sorozat tavaly is nagyot ütött és most is fog sztem.Fifa 08 ról nem jelentettek be semmit :S!
1.
1.
wildláma
1. vok!!!!! Iszonyat jó játék lesz. 1-ik nba-vel sem játszottam de ezt beszerzem XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...