Megjelenési dátumot kapott a Harmony: The Fall of Reverie

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Az első körben PC-re és Nintendo Switch-re érkező játék egy hónap múlva jelenik majd meg, azonban PC-re már elérhető a Don't Nod történetalapú játékának demója.

A Don't Nod csapatának új játékában Polly-t, egy otthonába hazatérő fiatal nőt irányíthatunk, célunk pedig az lesz, hogy megkeressük eltűnt édesanyánkat. Azonban hazaérkezésünk után nem sokkal kiderül, hogy természetfeletti képességeink vannak, és egy alternatív világban, Reverie-ben találjuk magunkat, ahol mindenki úgy ismeri őt, mint Harmony.

Az új világban hat istenszerű lény lakik: Hatalom, Káosz, Dicsőség, Öröm, Kötődés és Igazság. Ezek az alakok az Aspirációk, és a történet végén valamelyik a hat istenség közül az emberiség új általános törekvése, "szíve" lesz majd.

A történetet meghatározott pontok mentén alakíthatjuk azzal, hogy melyik istent preferáljuk. A jövőbe vetett pillantások is segítenek a döntés meghozásában, hogy mi is legyen az emberiség sorsa.

A Harmony: The Fall of Reverie június 8-án jelenik meg PC-re és Nintendo Switch-re, majd pedig június 22-én PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A PC-s demó május 21-ig lesz elérhető, és a LudoNarraCon keretein belül jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...