A Mortal Kombat 2 megtalálta a saját Johnny Cage-ét

Link másolása
Tavaly nyáron bejelentették a 2021-es Mortal Kombat mozifilm folytatását: úgy néz ki, hogy lassan meglesz a Johnny Cage-et játszó színész.

Ahogy az tavaly júliusban már kiderült, a NetherRealm sikeres videójáték-sorozatán alapuló Mortal Kombat mozifilm elég megnyerő volt ahhoz, hogy a készítők vállalkozzanak a folytatásra. A 2021-es film következő részét ugyanúgy Simon McQuoid rendezi majd, az előző forgatókönyvíró helyét azonban Jeremy Slater veszi át. 

Úgy néz ki, hogy a film körül jelenleg is javában folynak a munkálatok, ugyanis már az egyik legkedveltebb harcos szerepére is megvan a kijelölt színész. Karl Urban jelenleg is az utolsó tárgyalásokon küzd azért, hogy eljátszhassa az ikonikus figurát, Johnny Cage-et. 

Urban viszont ezen kívül sem unatkozik, jelenleg a szuperhős-szatíra, a The Boys főszereplője, aminek a negyedik évadának forgatását a múlt hónapban fejezték be. 

A Mortal Kombat 2 egyelőre még nem kapott premierdátumot, de izgatottan várjuk a fejleményeket. 

5.
5.
KratoS
Segítsen már valaki, de nekem elég egyértelműnek tűnt az első rész végén kiből lesz Johhny Cage. Tehát kibaszták a főszereplőt és újat keresnek.
4.
4.
Yanez
Hogy mennyire jó színész Karl Urban, az számomra a The Boys című sorozatban lett egyértelmű. A csóka zseniális!
3.
3.
Doomsayer
#1: Én egyet értek veled. De Karl Urban esetében nincs ellenvetésem, mert nagyon jó színész. Ha megnézzük a Dredd bírót, akkor láthatjuk, hogy még úgy is gyalázta a filmet az ember, hogy még a sisakját sem vette le egyetlen egyszer sem és úgy nyomatta a fapofát, hogy azt Steven Seagal is megirigyelhetné. Persze kérdés, hogy mennyire tud bunyózni... De az egész az írás kérdése, mert a legjobb színész sem bír jól eljátszani egy olyan szerepet, ami vállalhatatlanul van megírva. De amúgy igen. Amennyire érdekes volt anno moziban a mortal 1, annyira volt arcra hullás a mortal 2 a plasztik cyrex-szel meg minden csiribiri macskajancsivá avanzsált oda nem illő, hadonászó karakterrel. Ezt a kancsót sem tudta eddig senki sem jól megjeleníteni és a legkomolyabb megformálása eddig az extrém cheesy Mortal Mythologies: Sub-Zero-ban volt.

https://www.youtube.com/watch?v=uBSHXnDc97I&ab_channel=RichardDivizio

2.
2.
Shao Kahn
Szerintem Shao Kahn önmagában is elég főgonosz lenne, főleg úgy, hogy még Shang Tsung is él.
1.
1.
Shao Kahn
A filmet nagyon várom, de ami Karl Urbant illeti....hát, borotválkozzon meg, és akkor alkalmas lehet Johnny Cage-nak, bár én nem őt választottam volna először.

Na mindegy. Más. Az a hír járja, hogy a filmben Quan chi-t is szerepeltetni akarják majd. Szerintem korai még, mert ő csak a Mortal kombat 4-ben bukkant fel. Szerintem még Sindel is sok lesz, ő csak az MK3-ban jött. Remélem nem követik el majd a készítők ugyanazt a hibát, amit a 97-es MK2 filmmel! Vagyis hogy túl sok új karaktert akarnak majd belezsúfolni, és több epizódot is egyesíteni egy filmben! Mert ha ez megtörténik, félek gyenge lesz a film, és nem lesz harmadik rész. Ki ért velem egyet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...