E3 2007: Trainz Railwayz bejelentés

  • Írta: Daks
  • 2007. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Új vonatszimulátor csomag van készülőben a Merscom-nál. A Trainz Railwayz-be az eredeti Trainz Railroad Simulator kerül bele, két új kiegészítővel együtt!
Új vonatszimulátor csomag van készülőben a Merscom-nál. A Trainz Railwayz-be az eredeti Trainz Railroad Simulator kerül bele, két új kiegészítővel együtt!

A Karácsonykor megjelenő csomagban megtalálható lesz az eredeti játék Windows Vista-val kompatibilissé tett változata, valamint a Harlem Line Edition és a Metropolis Edition névre keresztelt két, most debütáló küldetéslemez is.

A Harlem Edition kiegészítő New York-ba repít minket, itt szemtanúi lehetünk a világváros átalakulásának, a 80-as évektől egészen napjainkig. A Metropolis Edition ezzel ellentétben egy képzeletbeli, modern világot nyit meg a játékosok előtt, ahol egy vérbeli, 21. századi, folyamatosan fejlődő várost kell vasútvonallal behálóznunk.
7.
7.
zulu6767
nem tud valaki transport tycoon deluxot xp-re mert sajna nem indul még atelepitője sem

6.
6.
Igen, tudja, a Locomotion csak egy XP-re optimalizált stuff, kicsit jobb graffal. Nekem ennyi bőven elég. Én 3in1 pakkba vettem sztem én is MM-kosárból :P Hozzávolt a RollerCoaster Tycoon, meg egy másik Tyccon, szóval ez ilyen tájkón csomag volt.. :)
5.
5.
sferi69
Nem igazán értem, hogy jön ide a ttd. Az egy mezei stratégiai játék vasúti témával, az ausztrál Auran "Tranz" progija, pedig a legszuperebb terepasztal szimulátor.Mellesleg jobb, mint a microsoft vonatos játéka. A www.trainz.hu oldalon némi infó a gaméról, hogy egy kicsit vizsgálódjatok is mielött a hírhez szóltok és félre vinnétek az olvasókat!
4.
4.
fojesz
A Locomotion szerintem gyenge volt, lényegében már a TTD is tudta azt, amit az. Jó emlék, hogy anno semmit nem tudtam a Transport Tycoon-ról 12 éves gyerek fejjel és csak úgy találomra kiválaszottam az ezer forintos MM-kosárból, mert tetszett a borítója. S lám: egyik legkedvesebb játékom. :')
3.
3.
Azzal csak demóval játszottam, de borzasztó volt.. magas gépigény, élvezhetetlen volt. A vasút építést nagyon leegyszerűsítették, teszed és rombolja is a pályát ahogy azt épp kell.. nincs ebbe semmi pláne..
2.
2.
Daks
dehogyis! imadjuk mindkettot! nekem legutoljara a sid meiers railroads volt meg, de nagyon bugos volt... :(((( csunyan elrontottak benne 1-2 dolgot
1.
1.
A Tycoon-ok jobban bejönnek, ahol többet kell egyszerre kezelni.. Transport Tycoon Deluxe és a Chris Sawyer's Locomotion ami nekem bejön.. gondolom kevesen ismerik..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...