Úgy fest, a Modern Warfare III lesz az idei Call of Duty

  • Írta: szlav
  • 2023. május 12.
  • Pletyka
Link másolása
Sejthettük, hogy előbb-utóbb a saját farkába harap a kígyó, a pletykák szerint pedig erre idén ősznél nem kell tovább várnunk. Ipari bennfentesek szerint Call of Duty: Modern Warfare III címen érkezik az idei Call of Duty.

Még mielőtt boltokba került volna tavaly ősszel a Call of Duty: Modern Warfare II, számos olyan meggyőzőnek tűnő pletykát hallhattunk arról, hogy az Activision a szokásait megtörve ezúttal két éves életciklust szán az aktuális online lövöldének. A tervek szerint csupán egy jókora mega-DLC érkezett volna idén ősszel a játékhoz, amely rengeteg új tartalmat hozott volna a többjátékos módokba, illetve folytatta volna a nagy sikernek örvendő rebootolt Modern Warfare-sztori cselekményét.

Úgy tűnik azonban, hogy mindezt félúton átértékelte a kiadó, így az elsődlegesen a Sledgehammer Games gondozásában készülő idei cím mégis egy teljes értékű megjelenés lesz. Nem újabb Black Ops-epizód, nem második világháborús, vagy egyéb különálló sztori, hanem a Modern Warfare III. Ezt állítja legalábbis Tom Henderson, az Insider Gaming mindig megbízható játékipari bennfentese.

Henderson szerint A Modern Warfare III egy komplett új egyjátékos kampánnyal, multiplayerrel, zombimóddal és egy teljesen új Warzone 2.0-ás pályával érkezik - az utóbbi a játék első online szezonjával érkezhet majd. Ez a térkép Las Almas lesz, mely ismerős lehet a Modern Warfare II kampányából és a nagyobb battle mapekről is. Arra számítottunk, hogy még a Modern Warfare II életciklusa alatt láthatjuk majd a térkép teljes battle royale-változatát, helyette azonban Ashika Islandet kaptuk a második szezonban. 

Ami a zombimódot illeti: a pletykák szerint a Call of Duty: Black Ops - Cold War idejéről ismert Outbreak folytatását kapjuk, az egyelőre azonban nincs tisztázva, hogy ez a fizetős prémium címhez vagy a free-to-play vonulathoz csatlakozik majd.

A fentieken túl Tom Henderson egy sor dátumot is megosztott a nagyérdeművel. Ha valóban pontosnak bizonyulnak a forrásai, akkor ezeken a napokon számíthatunk a korai próbakörökre, a hivatalos megjelenésre, illetve a live-service beindítására:

  • Első bétahétvége (PS4/PS5) - 2023. október 6. - 2023. október 10
  • Második bétahétvége (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) - 2023. október 12. - 2023. október 16.
  • Kampány korai hozzáférés (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) - 2023. november 2.
  • Hivatalos megjelenés (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) - 2023. november 10.
  • Season 1 startja és az új Warzone-térkép érkezése - 2023. december 5.
4.
4.
zoli12i
#2: Ha az MS majd felvásárolja őket, akkor majd 10 évente jelenik meg egy.
3.
3.
Kamukaze
Igazán jöhetne évente 2 rész is, olyan kevés van belőle.
2.
2.
Br1sk
Úgy kezdődött hogy végre kihagynak egy évet erre gyorsabban adnak ki folytatást egy sorozaton belül mint valaha.
1.
1.
zoli12i
Prf ez mekkora pénzlehúzás lesz már. Eleve dlc-nek indult.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...