E3 2007: Nem lesz szürke Xbox 360

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Kivételesen most nem cáfol semmit a Microsoft, helyette egy sötétzöld színű Xbox 360-at jelent be, melynek kinézetét a közelgő Halo 3 ihlette.
Kivételesen most nem cáfol semmit a Microsoft, helyette egy sötétzöld színű Xbox 360-at jelent be, melynek kinézetét a közelgő Halo 3 ihlette.



Történetesen a múltkor látott kép tényleg ezt a konzolt ábrázolta, csak a fény miatt szürkének látszott zöld helyett. A különleges kiadás csak a Halo 3 miatt készül, megjelenése pedig a játékkal egyetemben szeptemberben várható. A gyakorlatilag Premium csomagot vásárló játékosok exkluzív Halo témákat is kapnak a Live testreszabásánál. A cucc árára nem derült fény.
11.
11.
user1
Ezeken a képeken nem igazán látszik a zöld árnyalat. A jobb oldalin még mindíg szürkének, még a baloldalin barnának látszik, már már fekáliával összevethető árnyalatban...:)
9.
9.
felegyi
Ez már az a Xbox lesz aminek kisebbítve van a CPU-ja!Ezekben már lesz plusz hűtés,és olcsobbak is lesznek!Ez lesz az enyém!
9.
9.
lac15
fehérben vagy feketében sokkal jobb
8.
8.
Nekem is kedvencem, de ennek inkább fos színe van.. :S
7.
7.
Domasi
az is jó, kedvenc színem a zöld

egykis + hogy sötét lesz
6.
6.
Pukhi-zik
4.
4.
nameless
hát ez baromi izgalmas...kurva mindegy, h mien színű..csak működjön azt coscsi^^
3.
3.
battlefield2
menyit variálnak a kibaszot szinekkele márrr
2.
2.
Waz
Úgy oda vannak a mindenféle színű dobozokkal.Megveszem a sima fehér színű xdobozt(box), veszek pár szines festéket, átfestem olyan színűre amilyenre csak szeretném és VOALA kész is a szines Xbox360.
1.
1.
SWBF2
Háh....nem szeretem a boxot de nem néz ki rosszul az a zöld....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...