Karót ütöttek a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt szívébe

  • Írta: szlav
  • 2023. május 16.
  • Gyászhír
Link másolása
A battle royale zsánerben is próbát tett a Vampire: The Masquerade - inkább kevesebb, mintsem több sikerrel. Ezt a játék fejlesztői is belátták, így mostantól abbamarad a játék további támogatása.

Mindössze egy évet élt meg a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, a battle royale játékot készítő Sharkmob azonban máris felhagy a további fejlesztéssel és a live service támogatásával. Ennek oka egészen egyszerű: habár az online vérszívók egészen nagy lendülettel vágtak bele az éjszakába, mára szinte teljesen elnéptelenedett a játék. Csupán egy igen kis létszámú, mindennél kitartóbb rajongótábor maradt meg a program mellett, ez azonban nem elég ahhoz, hogy a fejlesztőcsapat aktív támogatást nyújtson a továbbiakban is.

Ennek a keménymagnak sovány vigaszt nyújthat, hogy a Bloodhunt nem tűnik el, a ma ismert játék a jövőben is elérhető lesz, további fejlesztésre, javításokra és új tartalmakra azonban nem érdemes számítanunk - a Sharkmob gyakorlatilag magára hagyja a játékot. Mielőtt azonban ez végleg megtörténne és bezárnák a mikrotranzakciós üzletet is, a csapat egy utolsó frissítésben gondoskodik majd arról, hogy a prémium shopban elérhető összes tárgyat megvásárolhassuk a játékban szerzett valutával is.

Ez volt tehát a végszó. A Vampire: The Masquerade - Bloodhunt még játszható PC-n és PlayStation 5-ön, de több frissítés már nem érkezik hozzá.

1.
1.
suresz
ez egy játék. amit most majd sorra követnek a microsoft által felvásárolt ip-k!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...