Úgy tűnik, június végén érkezik az AEW: Fight Forever

  • Írta: szlav
  • 2023. május 21.
  • Pletyka
Link másolása
Eljött az ideje, hogy a 2K WWE-szériája végre méltó kihívót kapjon. A szóbeszéd szerint már a jövőben megtudhatjuk, hogy hogyan sikerült az All Elite Wrestling brandjével fémjelzett pankrátoros játék.

Mielőtt a 2K elcsaklizta volna a jogokat, a Yuke's gyártotta a WWE hivatalos videojátékait. A stúdió a THQ Nordic-kal a háta mögött most újra visszatér a ringbe, mégpedig az AEW: Fight Forever című játékkal. A változatos karakterfelhozatalt, legalább 40 fegyvert, különféle meccstípusokat és karriermódot ígérő pankrációszimulátor egyelőre nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, az Insider Gaming és a Fightful Select azonban már tudni vélik a nagy napot.

A szóbeszéd szerint már a jövő hónapban, egész pontosan június 27-én érkezhet meg a játék PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Mindez önmagában nem lenne meglepő, hiszen tudjuk, hogy évek óta készül már a Yuke's alkotása, ez a dátum azonban azt jelentené, hogy az AEW: Fight Forever másfél hónappal megelőzi majd a THQ Nordic Digital Showcase műsorát. Ha tehát a fejlesztők a nyári hírkavalkádra időzítik a hivatalos bejelentést, akkor erre jó eséllyel a Summer Game Fest nyitóműsorán vagy esetleg a PC Gaming Show-n kerülhet sor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...