Meg nem erősített infók érkeztek az Assassin’s Creed: Mirage-ról

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 22.
  • Pletyka
Link másolása
Egy népszerű francia YouTuber forrása számos részletek osztott meg az Assassin’s Creed: Mirage-ról, annak sztorijáról, méretéről és játékmenetéről. Ha nem félsz a spoilerektől, bátran kattints tovább!

Egy j0nathan nevű népszerű francia YouTuber megbízhatónak tűnő infókat szállított az legújabb Assassin's Creedről. Forrását nem nevezi meg, de a videós kimondottan szeret más tyúkszemére lépni és megszellőztetni belsős dolgokat, melyek később igaznak bizonyulnak. A következő részleteket még nem erősítették meg hivatalosan, így ennek tudatában olvassatok tovább! Sőt, ha inkább saját magad fedeznéd fel aprólékosan a Mirage-t, akkor inkább ne!

Szóval, a játék térképe, nagyjából akkora, mint a Párizs a Unityben, vagy London a Syndicate-ben, azaz semmiképpen sem lesz kicsi Bagdad. A Mirage elején egy kisebb területet kell bejárnunk a belerázódáshoz, majd átkerülünk a főtérképre, ahol a játék lényegében kitárul előttünk.

A sztori Basim szülővárosában kezdődik, ahol az ifjú titán egy rablást kísérel meg, ami balul sül el és arra kényszeríti a hőst, hogy elhagyja szülőföldjét és Bagdadban próbáljon szerencsét. A korábbi AC-recept itt is működni fog: a város régiókra lesz osztva, amiket egy-egy fontosabb célpont irányít. Őket kell eltennünk láb alól.

Ami az új funkciókat illeti, a Mirage szerencsére nagy hangsúly fektet a lopakodásra, ami visszatérés a gyökerekhez - sokak nagy örömére. Basim kezdetben nagyon gyenge, különféle taktikákra és kütyükre kell hagyatkoznia, hogy fölénybe kerüljön. Négyszintű hírnévrendszert tartalmaz a Mirage, ahogy egyre hírhedtebbé válunk, annál több felszerelés nyílik meg számunkra. Ez sem meglepetés.

Állítólag teljesen új mozgásmechanikák és animációk is helyet kaptak a programban, a parkour nagyjából olyan mint, mint az Originsben, csak jobb. Nincsenek jelenkori szekvenciák, de a korábbi játékokban megismert történetelemekkel lesznek kapcsolódások. A Factions mód visszatér majd.

Végül, a szivárogtató szerint az Assassin’s Creed: Mirage 2023. október 12-én jelenik meg, nem pedig augusztusban, amire esélye sem volt.

Kíváncsian várjuk, mi válik valóra a fenti infózuhatagból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...