E3 2007: Killzone 2 jelenetek

  • Írta: rility
  • 2007. július 11.
  • Videó
Link másolása
Az ilyen videók láttán, mint a Killzone 2 E3-as trailere, kezdem sajnálni, hogy nem rendelkezek PS3-al! A játékot tegnap este mutatták be az idei E3 rendezvényen.
Az ilyen videók láttán, mint a Killzone 2 E3-as trailere, kezdem sajnálni, hogy nem rendelkezek PS3-al! A játékot tegnap este mutatták be az idei E3 rendezvényen.A második részben a Helghan nevű bolygón kell tevékenykednünk egy katona szerepében. Célunk, hogy megtisztítsuk a bolygót az ott élő, és akár az időjárást is ellenünk fordító, Helghas nevezetű gonosz lakosoktól. Az új muviban több, mint 2 peren keresztül bámulhatjuk az ingame és render jeleneteket a kizárólag PS3-re megjelenő játékról.
11.
11.
qloo
szal a helgán laknak a helgák? :D
10.
10.
asadasad22
Ok. :) Kár, hogy még sok idő amíg kiderül.
9.
9.
asadasad22
9,10: Én szívesen fogadok. Egy nem egy ideiglenesen exkluzív címe a PS3-nak, mint az UT3, ez egy velejéig PS3 játék lesz. Akármiben fogadnék, hogy nemhogy extrák nem lesznek x360ra de egyáltalán nem is lesz soha ez a játék. (mellesleg a szakértelmedről az árulkodik h billgates papát is belekevered a dologba, amikor neki aztán sok köze van az egész boxmizériához. annyi köze van hozzá h az ő cége neve alatt fut, semmi más)

Tehát mondjuk fogadhatnánk abban gyurkácskám, hogy ha SOHA nem lesz extra x360 tartalom, akkor nem írogatsz többet baromságokat, ha nem lesz egyáltalán x360-ra akkor elkotródsz innen a retekbe :) állod?
8.
8.
huszti
ez überfasza :D valaki fogad velem, hogy Bill Gates csapata elintézi, hogy legyen x360-ra?
6.
6.
hunlord
Tavaly bemutattak az E3-on egy fake KillZone 2 trailert. Na az jobb volt :D
5.
5.
Pekferi
4.
4.
Daveout
Ez tényleg jó...Le a kalappal! tátva maradt a szám
3.
3.
wildláma
fasza! kijöhetne igazán x360-ra :)
2.
2.
Domasi
de azon kívül nagyon goooood
1.
1.
Domasi
a hangok kicsit gyérek lettek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...