SGF 2023: Bemutatkozott a Bungie új játéka, a Marathon

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A régi időkből visszatérő IP-vel jelentkezett a Halo és a Destiny fejlesztője: a Marathon egy PvP-re kihegyezett kivonásoss shooter lesz. Kibernetikus zsoldosként kell egymásba keveredő világokat felfedezni és a zsákmánnyal meglépni.

A Bungie több mint egy évtized után jelentkezett teljesen új játékkal. A Marathon egy sci-fi PvP kimenekítős shooter, mint az Escape from Tarkov vagy a CoD: Warzone DMZ módja. Runners néven ismert kibernetikus zsoldosokat irányítunk benne, akik a Tau Ceti IV bolygón kutatnak gazdagság és hírnév után. A fejlesztés PlayStation 5-ön és PC-n zajlik, a játék teljes keresztplatform-támogatást kap.

Az ígéretek szerint a játékos-alapú történetmesélés és világépítés sokkal nagyobb hangsúlyt kap, mint a srácok korábbi játékaiban, de még várni kell a bővebb infókra és a tényleges játékmenetre.

 Az öreg rókáknak ismerős lehet maga a cím, hiszen a Marathon a Bungie első igazi nagy dobása volt, még a Halo: Combat Evolved előtt. Az megújított cím minden bizonnyal osztozik a klasszikus FPS-ek univerzumában, mélyebb hasonlóságokat azonban nem érdemes keresni.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...