SGF 2023: Masszív gameplay traileren a Marvel's Spider-Man 2

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 24.
  • Videó
Link másolása
Nem csak hogy hallatott magáról a játék, de egy igen komoly gameplay- és sztori előzetest is kaptunk. Persze, nem minden tökéletes, konkrét megjelenési dátum továbbra sincs, csak az őszi megjelenés a biztos.

A 2021-es bejelentés óta várjuk, hogy minél többet láthassunk a Marvel's Spider-Man 2-ből, és mivel a Sony egyik legnagyobb húzócíméről van szó, ezért számítani lehetett arra is, hogy látni fogunk belőle valamit a State of Play során. Nem is kellett csalódnunk, főhelyen, az utolsó trailer, amit kaptunk, az a két Pókember történetét feldolgozó folytatáshoz kapcsolódik, ráadásul rögtön játékmenet-bemutatóról van szó.

A rövid előzetes alapján a játékmenet bár rengeteg új képességgel kibővül Peter és Miles oldalán is, alapjaiban megmarad annak, amit a 2018-as első részben és a Miles Moralesben megszoktunk és azóta is imádunk. Ikonikus szupergonoszokból sem lesz hiány, már kapásból Kraven és Venom is tiszteletét teszi a videóban.

A PlayStation 5-exkluzív folytatás azonban továbbra sem kapott fix megjelenési dátumot, viszont megerősítették hogy őszi megjelenést, így bizakodók lehetünk, hogy nem csúsztatják el azt.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

7.
7.
csongor1996
#6: Legyen az inkább 3 :D
6.
6.
hedzsooo
Majd 1 ev mulva megnezem az Enhanced-Ultimate PC Edition trailer-t rola. :)
5.
5.
Macifasz
#4: Én is, mert nagyon szeretnék még idén játszani vele, de ez a 12 perc inkább azt mondatja velem, hogy sajnos még messzebb vagyunk a megjelenéstől.
4.
4.
cyberstaker
#3: Nekem meg pont az jött le, hogy milyen faszán fejlődött a harcrendszer :) Látványra meg ugyan úgy néz ki mint PS5 ön a Miles Morales és az első rész remasterje, ami teljesen korszerű egyébként. Reméljük nem lesz igazad a megjelenés kapcsán.
3.
3.
Macifasz
Hát...nekem ez enyhe csalódást keltett. Voltak remek pillanatai (a szimbióta ruha nagyon tetszik), de nagyon érezni rajta, hogy még 'rva sok munka lesz vele. A látvány konkrétan semmivel nem jobb, mint a 2018-as első részben, pedig az PS4-es cím volt, plusz a teljesítmény se volt stabil, és voltak benne kimondottan csúnya részek (robbanások pl.). Valamint magán a játékmeneten és a harcon semmi újítást, semmi fejlődést nem látni, ami szintén kicsit csalódást keltő. Abban biztos vagyok, hogyha elkészülnek vele, akkor büntetni fog, de ez alapján a 12 perc alapján még nagyon messze vagyunk ettől. Nem lennék meglepve, ha a 2023 Fall pár hónap múlva majd 2024 Summerre váltana.
2.
2.
zoli12i
Ugyanúgy néz ki mint az előző rész. Ebben mi az előrelépés ?
1.
1.
crytek
Komoly nagyon. Pont emiatt nem kéne a sok csira mellékküldetés meg gyűjtőgetős baromság. Akkor csak legyen 10 órás de minden küldetés ennyire akciódús és pörgős legyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...