E3 2007: Xbox 360 Halo 3 Special Edition részletek

  • Írta: Daks
  • 2007. július 11.
  • Hardver
Link másolása
Ma már lelepleztük az exkluzív, Halo 3 külsőt kapott Xbox 360-at, ám most itt vannak a hivatalos részletei. És ez még nem minden, jönnek az új kiegészítők is!
Ma már lelepleztük az exkluzív, Halo 3 külsőt kapott Xbox 360-at, ám most itt vannak a hivatalos részletei. És ez még nem minden, jönnek az új kiegészítők is!

Az Xbox 360 Halo 3 Special Edition névre keresztelt csomag teljes, Halo 3 univerzumot idéző borítást kapott, jár majd hozzá egy szintén barna kontroller, egy 20 GB-os merevlemez, egy Halo 3-as headset, egy Play & Charge Kit, egy Ethernet kábel, egy Component HD AV kábel, egy ingyenes Xbox LIVE Silver előfizetés, valamint egy 1 hónapos LIVE Gold membership. A Special Edition tulajdonosok exkluzív Halo 3-as avatarokat és témákat tölthetnek majd le a LIVE-ról, sőt az Elite-hez hasonlóan az ő gépükön is lesz HDMI csatlakozó. Az egyetlen rossz hír, hogy Halo 3 játék nem jár majd hozzá, azt külön kell majd megvásárolni.

Az új gép bejelentése után a Microsoft leleplezte a legújabb konzol kiegészítőket is. A QWERTY billentyűzetről már volt szó korábban, azonban a színes kontrollerekről nem. Ezentúl nem kell majd moddolni a gamepad-ot, ha egyéni megjelenést szeretnénk adni neki, elég ha csak kisétálunk a boltba, és választunk egy gyári kontrollert a legújabb, színezett kollekcióból!
4.
4.
Daveout
Imádom az E3mat, imádom h folyamatosan bombáztok minket hírekkel és miádom h szinte minden órában új trailerek érkeznek a nagyvilágból!!!
3.
3.
Daks
ma MS nap van igen, este lesz olyan 8 körül Sony, majd 10 kor Nintendo konferencia :)
2.
2.
Daveout
Ez jópofa...remélem ezzel egyideűleg eltünnek a ronda matricák a boltok polcairól mert azok rendkívül ratyik!!! Ma ms nap van??? mert csak az ő húzásairól lehet hallani mikorlesz ps nap???kíváncsi vagyok mivel rukkol elő a konkurencia....lehet összetörnek majd 1 boxot a színpadon, mást nemnézek ki belőlük!!!
1.
1.
felegyi
Mennyi lehet az ára?Mikor jelentik be azt a Boxot aminek kisebb a GPU-ja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...