A Gollum fejlesztője támogatást kapott egy újabb Gyűrűk Ura-játék elkészítésére

Link másolása
Az új projekt akár 2024 augusztusában el is indulhat, reméljük jobban sikerül majd, mint az elődje!

A Gamesradar forrásai szerint, a The Lord of the Rings: Gollum fejlesztője, a Daedalic Entertainment már jelenleg is egy újabb játékon dolgozhat, ami szintén J.R.R. Tolkein világában játszódik majd. A fejlesztőcsapat több mint kétmillió eurós támogatást kapott a német kormánytól, hogy egy újabb Gyűrűk Ura-játékon dolgozhasson.

A támogatás bejelentésekor tisztázták, hogy ebből a kapott pénzből semmit nem fordítottak a The Lord of the Rings: Gollumra, így minden egyes eurót az új játékra költenek majd. A Daedalic új projektje akár már 2024 augusztusában elindulhat, ha a forrásban megjelölt adatok helyesek.  

A Gollum alapvetően negatív kritikákat kapott, a mi véleményünket a játékról ide kattintva olvashatjátok el!

5.
5.
crytek
#2: Tippre? Még azelőtt kapta hogy a Gollum hibái kiderültek volna csak most lett hír belőle.

Nem mellesleg szép kis nyomás lett így a cégen. De legalább a pénz miatt TALÁN egy ember legalább fogja tesztelni és jelzi majd hogy ha valami nem ok. Bár a mai világban tesztelést senki se vár el minek azt ,vannak emberek akik fizetnek érte hogy tesztelhessenek :)
4.
4.
Spazz Maticus
Egy újabb fantasztikus húzással lehetne mondjuk a főszereplő Kígyónyelv, de termeszetesen még jónéhány évvel azelőtt hogy Théoden tanácsadója, elárulója majd Szarumán segédje lenne.

Vezethetne mondjuk egy zöldségkereskedést Rohan-ban, és a játékidő nagy része telhetne váratlanul nehéz krumpliládák pakolásával mondjuk, esetleg agressziv kiskereskedők elől bújkálhatnánk a lopakodós részeknél,ráadasként kedvenc kocsmánkban a Bágyatag Póniban baratáinkkal: Répab@szó Ronulffal, és Bokorugró Barnolddal élhetnénk át felejthezetlen dialógusokat az idei termés minőségéről ...

Csak hogy a színvonalat minimum fenntartsák ügyes Daedalic-os barátaink...
2.
2.
markoci555
egy fejlesztő, aminek az egyetlen ismert játéka számomra egy viszonylag középszerű point and click (Deponia), csinál egy mégrosszabb játékot, akkor miért kap még plusz támogatást?
1.
1.
Nothing
Így kell ezt.
Ha lelkiismeretesen dolgoznak és csináltak volna egy GOTY minőségű Gollumot, másnap feloszlatják vagy apróért megveszik őket nagyipari droidnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...