E3 2007: VÁÁÁH! Folytatódik a STALKER!

  • Írta: Daks
  • 2007. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy STALKER folytatás személyében végre megérkezett az idei E3 első nagy bejelentése! Igaz, folytatás helyett ildomosabb lenne előzményt mondani!
Egy STALKER folytatás személyében végre megérkezett az idei E3 első nagy bejelentése! Igaz, folytatás helyett ildomosabb lenne előzményt mondani!

Az 1986-os csernobili atomkatasztrófát alternatívan feldolgozó STALKER második része, a Clear Sky a reaktor robbanásának idejére kalauzol el minket, bemutatva ezzel az első játék előzményeit. Megtudhatjuk, hogy mi is történt pontosan, hogyan fordultak rosszra a dolgok, és mikor volt az első mutánstámadás. A bejárható terület ismét hatalmas: a játéktér egyik fele teljesen új lesz, míg másik felét láthattuk már az első részben - igaz kicsit más összképet kapva akkor. A történetben kulcsszerepet kap majd a stalker háború, itt a különböző csoportok harcolnak a területekért, és mi magunk is az egyik felet erősítjük. A játék 2008 első negyedévében érkezik, a premier screenshotokat pedig hamarosan, várhatóan még az E3 alatt közzé teszik!
13.
13.
derik
nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó nagyon király remélem, hogy minél hamarab! Iigyis még frisitgetik a s.t.a.l.k.e.r.-t de nem baj megéri nem semi amit le vágtak bene azért durva a történt is nemsemi lehetetvolna benetöb fegyver is meg durváb szörnyek de nem rosz igyse!

12.
12.
Sogi
azer a stalkerbe se volt gyenge csernobil:P
11.
11.
nameless
Emberek, először tanuljatok már meg értelmesen fogalmazni és helyesen írni.Aztán kommenteljetek...omfg
10.
10.
wasaby44
heh első negyedév...

+még 6 év ahogy az első is késett...
9.
9.
tjames
Csernobil? Akkor inkább Cod4 :) Nézzétek meg abban hogy van leképezve a város! Beszarás....
8.
8.
jokai102
Szerintem nem lesz vmi nagy durranás a második rész sem!Az első rész is elég egyhangúra sikeredett!Az elején még egész jó de a játékban előre haladva egyre jobban megunja az ember!Sokkal nagyobb volt a játék híre még a megjelenés előtt,mint a valós élménye!!!De bízzunk a fejlesztőkben,h egy komoly kis játékot összehoznak egy komoly kis sztorival!!
7.
7.
battlefield2
szerintem biztso késik pé hogy az 1 rész kiadták idén ami kb 5 évig készűlt:D

amugy SZERINTEM joba lenne egy más tőrténet mer nem anyira lesz szerintem változatos....

sokkal inkáb job lesz az a játék amit a STALKER készitői akik kiváltak pár ember , dob piacra egy kűlőánnlo játékot a Metro 2033 aarra vagyok kiváncsi
6.
6.
SWBF2
Inkább STALKER 2 mint Duke Nukem Forever 2
5.
5.
dromedar
EZ NAGYON JÓL HANGZIK DE EGYET KEL ÉRTENEM RÉSZBEN felegyi vel EZ BIZONY KÉHET PÁR HÓNAPOT , ÉS HA MÁR KÉSIK REMÉLEM ALAPOS MUNKÁT FOGNAK VÉGEZNI NEM MINTHA NEM TETSZENE A STALKER DE VAN EGY VÉGZETES HIBÁJA : MIKOR ELKEZDTEM VELE JÁTSZANI NAGYON FEL VOLTAM DOBVA ÉS BE VOLTAM PÖRÖGVE DE MIKOR MÁR 10 PERCEKET GYALOGOLTAM HÁÁT A MORÁL KICSIT LEJEBB ESETT . REMÉLEM EZT ORVOSOLJÁK VALAHOGYAN
4.
4.
felegyi
Hehe!2008 első fele...Ezis vagy 5 évet fog késni!
3.
3.
Daks
1.
1.
wildláma
zsíííííííííííííííííííír
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...