Holnap indul a Summer Games Done Quick

  • Írta: szlav
  • 2023. május 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Holnap délután veszi kezdetét a speedrunnerek éves nagy nyári dzsemborija, a Games Done Quick nyári rendezvénye. A műsorsorozat bevételeit természetesen ezúttal is jótékony célokra fordítják.

Idén sem marad el a Summer Games Done Quick, az év legnagyobb presztízsű, remek népszerűségnek örvendő speedrunning-eseménye. A műsor magyar idő szerint holnap, azaz május 28-án 18:30-kor veszi kezdetét, és a szervezők Twitch-csatornáján követhetitek élőben az eseményeket.

Először AlphaDolphin ragad majd kontrollert a Sonic Frontiers Any% speedrunjával, később azonban sorra kerül az Elden Ring, a Hi-Fi Rush, az Amnesia Rebirth, de (kapaszkodjatok meg!) a 102 Dalmatians: Puppies to the Rescue is. Természetesen az ennél jóval nagyobb speedrun-klasszikusok sem maradnak ki a buliból.


És ahogy az lenni szokott, a rendezvénysorozat ezúttal is nemes célt szolgál. A nézői adományok teljes egésze az Orovosok Határok Nélkül segélyszervezetét támogatja majd. Csak hogy legyen viszonyítási alapotok: a tavalyi Summer Games Done Quick több mint 3 millió dollárral zárta a gyűjtést - reméljük, hogy idén is hasonló lesz a siker!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...