Stílusos bejelentést kapott a [REDACTED]

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Kérdés, hogy ez a játék címe, vagy annak a kitakarása. A hivatalos bejelentés is javarészt kitakarták, a további információk érkezésének dátumát is Morse-kóddal tették közzé, és a nyúlfarknyi trailer sem árul el szinte semmit. Szinte.

Igazán bátor és stílusos bejelentési formátumot választott a Team17 az új játékának, ugyanis úgy tették közzé, hogy nem árultak el róla szinte semmit. A [REDACTED] lehet maga a cím, de lehet, hogy a cím kitakarása. Az alábbi hivatalos bejelentésből is nehéz visszafejteni, hogy mi lesz a játék.

A stúdió Twitter-oldalán osztották meg az alábbi Morse-kódot, ami netes fordítók szerint a 2023. május 31-i dátumot jelöli.

...-- .---- ... - / -- .- -.-- / ..--- ----- ..--- ...--

Ezek után ne lepődjünk meg, hogy a trailerből is csak annyit lehet megtudni, hogy a játéknak köze lesz a második világháborúhoz.

Ha lehet hinni a fenti kódnak, akkor még a hónapban bővebb információval jelentkezik a Team17 és az Absolutely Games csapata, bár ilyen titkolózás mellett az sem lenne meglepő, ha már maga a játék jelenne meg aznap.

1.
1.
markoci555
látva hogy semmit nem adtak ki 2019 óta, lehet hogy pár éve már csinálják, de biztos hogy nem megjelenési dátum, mert akkor nem lenne külön kitakart rész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...