E3 2007: Bemutatkozik a Top Spin 3

  • Írta: Daks
  • 2007. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2K Games és az Indie Built bemutatta a Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Top Spin 3-at. A teniszjátéknak sajnos ezúttal nem lesz PC-s portja.
A 2K Games és az Indie Built bemutatta a Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Top Spin 3-at. A teniszjátéknak sajnos ezúttal nem lesz PC-s portja.

A Virtua Tennis sorozat legnagyobb riválisának számító Top Spin jövő tavasszal tér vissza, csak Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra. A harmadik rész újdonságai közt lesz dinamikusan változó időjárás, átdolgozott karakterépítő program, koszolódó ruha, meg saját bajnokságkészítő is. Nagyon várjuk!
6.
6.
Waczkor
Na kipróbáltam gamepaddal,hát tény hogy élvezhetőbb de nem nyerte el annyira a tetszésem:)Persze örömöt okozott amikor végre odaütöttem egy labdát ahova akartam,de nekem az arcade -osabb Virtua Tennis 3 jobban bejött:)

Ez is azt bizonyítja,hogy a hiba az Én készülékemben van:D

Elvileg mire ez kijön lesz boxom,szal remélem hozzászokok a gamepadhoz...
5.
5.
rafik
Még nem próbáltam egy tenisz gammát sem, de erre is és a korábbiakra is kivácsi vagyok!
3.
3.
pstomi
Jo hogy egérrel volt az irányitás. mert így a Wiimotet rákötöttem a PC-re (egeret emulálva) és tizstára olyan volt mint WII-n. csak hát persze szebb graffal.
2.
2.
Daks
gamepaddal kellemes volt, en ugy toltam PC-n :)
1.
1.
Waczkor
Lehet jobb is így.Ahogy a 2-ben megoldották az irányítást,tuti ebben is gázos lenne pc-n.Szívem szerint belelépnék annak a szájába,akinek a fejéből kipattant,hogy egérrel történjen az irányítása a játékosnak.Pfh.Na mind1.Amúgy nagyon jó játék lenne.Így marad a VT3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...