Lélegzetelállító űrcsatákat ígér a Falling Frontier

  • Írta: szlav
  • 2023. május 31.
  • Videó
Link másolása
Garantált, hogy a The Expanse rajongói tátott szájjal fogják végignézni a Falling Frontier legújabb játékmeneti bemutatóját. Ha szeretitek a sci-fi RTS-eket, akkor mindenképp csekkoljátok le a mai videót!

A Hooded Horse csapata egy évvel ezelőtt, a PC Gaming Show adásán mutatta be a Falling Frontiert. Már akkor tudhattuk, hogy egy igazán hardcore RTS-sel lesz dolgunk, melynek egyik legfőbb vonzereje, hogy a newtoni fizikára alapozva, meglehetősen valósághű módon mutatja be a gigászi rombolók harcát az űrben. Gyakorlatilag úgy kell elképzelni a dolgot, mintha a The Expanse űrcsatái elevednének meg a képernyőn.

Az pedig a Szaturnusz feletti űrcsatából is könnyen leszűrhető, hogy a fejlesztők igazán komolyan vették a dolgukat. Habár maga az akció effektíve 2D-s síkon mozog, vagyis a harctérnek nincs tényleges "mélysége", a ballisztikus lövedékeket, rakétákat, torpedókat és azok gépfegyveres elhárító védelmét bemutató ütközet pazarul fest, az atmoszférikus zene, tompa robbanáshangok és a torz rádióhangok pedig igazán magasba emelik a hangulatot.

A kizárólag PC-re érkező Falling Frontier nem kapott még pontos megjelenési dátumot.

4.
4.
Low Noise
Mi volt itt amitől el kellett volna állnia a lélegzetnek?
3.
3.
Kamukaze
Még várok a lélegzetelállítóra, hátha megérkezik egyszer...
2.
2.
crytek
#1: Ha tetszik hogy minden ezer évig tart és van hozzá türelmed meg eleve szereted a stratégiát akkor jó
1.
1.
Br1sk
Soha nem játszottam még űrstratégiát. Jó az ilyen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...