SGF 2023: Teljes arab szinkront kap az Assassin's Creed: Mirage

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 1.
  • Hír
Link másolása
Ha igazán autentikus körülmények között szeretnéd élvezni az Assassin's Creed: Mirage-t, akkor bizonyára jó néven veszed, hogy arab nyelven is élvezhetjük az októberben érkező játékot.

Akik sűrűn kutakodnak friss hírek után már tavaly elcsíphették, hogy az egyik fejlesztő, Malek Teffaha elárulta, hogy az Assassin's Creed: Mirage-t teljes arab szinkronnal is élvezhetjük, de a Ubisoft csak most erősítette meg az értesüléseket. A főszereplő, Basim hangját Eyad Nassar kölcsönzi majd, aki a Közel-Keleten megannyi film és TV-sorozat termékeny színésze, több tucat alkotás fűződik a nevéhez.

Mivel a Mirage Bagdadban játszódik, így teljes beleéléssel játszhatjuk végig a játékot, tükrözve a történelmi hitelességet: arab szinkronnal és angol felirattal. Nassar maga is "megtiszteltetésnek érzi, hogy részese lehet ennek a kalandnak".

Az Assassin's Creed: Mirage október 12-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...