SGF 2023: Sötétebb tónusú lesz a Spider-Man 2

Link másolása
Az Insomniac játéka a Marvel-karakterre jellemző könnyed humor mellett egy sokkal sötétebb hangot is meg fog ütni, amikor a szimbióta ruhát viseljük majd.

A fejlesztők a Eurogamernek adott interjújukban beszéltek arról, hogy az ősszel érkező folytatásban a megszokott könnyed, pókemberes hangvétel mellett egy sötétebb tónus is jelen lesz. Ha Peteren a szimbióta ruhát viseli, a viselkedése sokkal agresszívabb lesz, a humor kifakul, és ahogy a PlayStation Showcase-en bemutatott trailerben is láthattuk, a barátaihoz is sokkal szikárabb, már-már ellenséges a viszonyulása.

A jelenséget a drogfüggők viselkedéséhez hasonlították a készítők, és a Tobey Maguire-féle trilógia harmadik részében látható személyiségbeli átalakulás itt is tapasztalható lesz, csak egy sötétebb, mondhatni toxikusabb formában. Bryan Intihar kreatív igazgató szerint a játékbeli harc egyszerre fog a szupergonoszokkal való küzdelemről szólni, és Peter belső vívódásáról is a szimbióta okozta függőséggel szemben.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...