SGF 2023: Alan Wake 2 - ismerd meg Saga Andersont!

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 2.
  • Videó
Link másolása
A Remedy egy kulisszák mögé bepillantó videósorozatot indított az Alan Wake II kapcsán. Az első rész a második játszható karaktert, Saga Andersont mutatja be a nagyérdeműnek.

Most már tudjuk, hogy az Alan Wake 2-ben nem csupán a címszereplő írót irányítjuk majd, hanem egy kiváló FBI-ügynöknőt, Saga Andersont is, aki pont a kisvárosban történő gyilkosságok után nyomoz. Kettejük sorsa hamarosan összefonódik, ám a hölgy nagy próbatétel előtt áll: el kell fogadnia a megmagyarázhatatlan eseményeket.

A Remedy kulisszák mögé tekintő videósorozatának első részében Sagával ismerkedhettek meg.

Az Alan Wake II 2023. október 17-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, valamint PlayStation 5-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
honest guy
Úgy érzem, ez nagyon jó lesz. Eleve jó az alap, amit az első rész lefektetett. Ahogy látom még betegebb és többféle ellenfél lesz, mint az első részben. Az a sok karral közelíző árnyékkal megduplázott figura 3:00-nál elég jó. A tapasztalatuk is megvan, hogy ne tolják túl az egészet. Sam Lake feje meg olyan, mintha állandóan kőkeményen be lenne állva. :D
Mocskosul várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...