Rózsaszín festékhiányt okozott a Barbie-film

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A díszletek elkészítéséhez akkora mennyiségű festékre volt szükség, hogy nemzetközi hiány keletkezett a gyártó rózsaszín termékéből, azonban a végeredmény kárpótol mindenért.

A jövő hónapban érkező Barbie-film trailerében is láthattuk az ikonikus Barbie Dreamhouse díszletét, ami harsány, élénk színeivel lenyűgözi a rajongókat. Sarah Greenwood, a produkció egyik tervezője egy interjúban árulta el, hogy a teljes díszletet a Rosco festékmárka fuchsia színű festékével festették le, ami élénk vibráló hatást kölcsönöz mindennek.

Hogy mekkora mennyiségről is van szó pontosan, azt nem árulta el a hölgy, de az tény, hogy a márka ezen árnyalatából világméretű hiány keletkezett a díszletek elkészítése miatt. A trailer és a látottak alapján kíváncsian várjuk, hogy a film milyen lesz.

6.
6.
Grabowsky30+
#2: Ahhoz, hogy ezt értsd főleg Magyarországon nagyon nem mindegy mikor voltál gyerek. Nagyon mást jelentett a Barbie és a Mattel más játékai a 80as években egy gyereknek és mást mondjuk a 2000es években.
5.
5.
Obi Wan Kenobi
#4: csak valamibe bele lehessen kötni.
4.
4.
csongor1996
#3: Számítógéppel csinálnak mindent: Fúúúj mi ez a CG okádék, bezzeg régen!!

Praktical effectek: Miért nem csinálták CG-vel, nem gondolnak a bolygóra!!
3.
3.
GAMEROD
Megcsinálhatták volna 3D-ben is a környezetet, de pazarolni sokkal jobb. Ilyen dolgok miatt nem lesz sok következő generáció, mert nem marad nekik semmi, felél és lelak mindent a mostani.
2.
2.
Dens99
Magát a Barbie mániát még gyerekkoromban se értettem. Mást nem lehet, csak tekergetni a karjait meg a lábait mint a hülyegyerek. A hagyományos játékbabákat még megértettem, vagy épp a rongybabákat amik dísznek jók voltak. Még óvodás koromban is olyan alacsony szellemi képességűeknek való játéknak tűnt.
1.
1.
hedzsooo
Az interjúban a Rosco festékmárka reklámját hallhattuk. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...