E3 2007: Killzone 2 hivatalos bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony végre hivatalosan is bejelentette, a Killzone második részének készültét: az FPS jövőre kerül boltokba és kizárólag PS3-on lesz elérhető.
A Sony végre hivatalosan is bejelentette, a Killzone második részének készültét: az FPS jövőre kerül boltokba és kizárólag PS3-on lesz elérhető.



A fejlesztést végző Guerilla Games és a Sony ígéretei szerint új mérföldkő lesz a Killzone  2 az újgenerációs játékok történelmében: elképesztő grafika, fizika és mesterséges intelligencia vár a játékosokra jövőre, a szerencsésebbek azonban már a napokban kipróbálhatják a címet az E3 keretében.

Az ISA és a Helghast háborúja folytatódik, azonban a kocka most fordul egyet: előbbi támad rá utóbbi bolygójára, a Helghanra. A játékos Sev, a Legion harcedzett katonájának bőrébe bújik, hogy képességeit kamatoztatva teljesítse a rá váró küldetéseket. Az ostrom azonban csak a kezdet Sev és alakulata számára: a Helghast ugyanis hazai pályán rendkívül erős, akár az időjárást is képes az ISA ellen fordítani - ez kemény menet lesz! (A fenti videó friss!)
14.
14.
Master1989
Úr isten hát milyen ratyi oldal ez mindenki azon vitatkozik hogy melyik a jobb a szaros ps 3 vagy a szaros xbox siralmasak vagytok egyértelműen mind a kettő egy rakás szar a PC-ben van a jövő és nem a rohadt csicska szarokon pl:ha összaraknátok a Ps3-at meg az xbox-ot a kettő nem adna olyan eredményt mint amilyen gépme van!Szóval mehettek vele a picsába!!!! ENNYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.
13.
shoud
ja és gyurka csak annyit arról a kis csóró fejedről h a magadfajták elégedjenek meg az xboxal mert az olyan szar h csipelni is lehet muhahahahaha a ps3-at nem lehet kicsipelni lol és arra csak eredeti játékok vannak lol a sony naon jól csinálta nem azonnal dobta ki mint az x csak azért h ők legyenek az elsők hanem csiszolgatták finomítgatták és it az eredmény cell processzor blue ray lejátszó. de figy mondok neked valamit a hozzászólásaidról te olyan vagy mint egy xbox360 forrófejűXDXDXDwhewhewhe remélem az x-ed kibír 3 órát jáccva hehehehehe LOLOLOLOL vagy túlmelegedik úgy sajnállak az én ps3-mammal amikor megkapta, pontosan két napon át jáccottam és megsem kottyant neki és a hűtője sem hangos de így van ez a ps3 igazi sony alkatrészekből van összerakva az xbox pedig egy összekutyult szar ami azért megy tönkre naponta 3 ezer darab csak az egyesült királyságban mert kínai chipek vannak bennük és olyan hűtője van h inkább forrósít mint hűt na erre mondj valamit nagyokos én tényekről te elvekről beszélsz megértem h jobban szereted az xboxot de nem kell ocsmárolni a ps3-at mert mint jelenesetben nagyon beolthatnak főleg ha a másik jobb és hidd el apukám hardverben is és megbízhatóságban is sokkal jobb a ps3 mint egy erőmű te meg játsz tovább a 2000 forintos kis másolt cd-iddel amíg én jáccom a blue ray lemezemen lévő igazi ps3-as játékaimmal és legalább 3 évig nem is fogom szervizeltetni na te kis csíra ennyi voltál
12.
12.
shoud
figy gyurka látom eleven vagy ezért mondok neked valamit a "grillsütőről". szal kezdjük az elején h az xboxod olyan jó h csak az egyesült királyságban (nem flashelt) x-eket naponta 3 ezret visznek vissza kicseréltetni NAPONTA-úgy h az ottani szervíz cég már nem bírja és ezért a microsoftba kell visszaküldeniük a másik az h hardverben mindenben erősebb kivéve videó kártyában viszont a ps3 cell processzora 10X gyorsabban végzi a 32 bit iletve a 64 bites műveleteket mint a piacon kapható legjobb pc és a ps3-ban egy 256-os nvidia az xben egy 512-es ati van de még nem fejeztem be.a ps3-ra processzor alapú játékokat fognak tervezni amit a ps3 cell processzora fog nagyrészt működtetni és nem a videó kártya és ez a killzone csak egy bemelegítő nagyhangsúllyal közlöm én nem az xbox360 ellen vagyok én nem becsmérlem semmivel de a ps3 hardverben a legerősebb 2 év múlva olyan játékok fognak rá kijönni h belehalsz ja és a flashelt játékról csak annyit h xbox360-on remélem lebannoltak már onlineról gyurka.nos azthiszem mindent elmondtam a technikai specifikációkról.
11.
11.
torolaci
én meg azt mondom: akkor is a PC a legjobb,nekem semmi konzolom nincs otthol és nem is tervezem hogy veszek, elvagyok én a PC-mel is.
10.
10.
asadasad22
14: Ez lehetne a hitvallásod is, a templomban ezentúl ezt imádkozd, passzol az agyi szintedhez :)
9.
9.
asadasad22
gyurka: A jólet farka álljon már keresztbe beléd! Olyan primitív vagy, mint a kurvaélet.



"De a Microsoft ingyen kicserélni, ha garanciális és nem flashelt."



-a Sony nem? De most jön a lényeg:



"Én több mint fél éve másolt játékkal játszok."



Szóval te nem tartozol az első kategóriába, így ha elvsesződik (amire kb 40% esélyed van a kiváló minőség miatt) akkor b@sztad az egészet. Talán ez lenne a legjobb mindenkinek, akkor talán végre befognád a kis szácskád.



"Akiknek meg tönkre megy vessnek meafukra.

Biztos nem vigyáznak rá."



Igen!! Igeen! Biztosan az emberek a hibásak! Senki más! Minden 2. ember csak azért vesz x360-at, hogy direkt tönkrebassza! Itt a megoldás! És itt köszönöm meg a részvétet, és hogy leálltam egy ilyennel vitatkozni.



Végszóként még 1re reagálnék:

"Ők uralják a konzolvilágot."

Velük mossák fel a konzolvilágot.



"A sony-nak meg azt üzenem, hogy menjenek csődbe a grillsütőjükkel együtt."



Én meg neked, hogy haljon el a halál vörös 3 ledes szemével a boxod, és hogy ne járj ide többet, mert monitoron keresztül foglak megfojtani egyszer.
8.
8.
battlefield2
pfffffffffffffffff

te azt se érted amit leirsz meg csak anyit tudsz hogy a sony szer de semmi tőbet

te se vagy kűlőmb...
7.
7.
battlefield2
ja meg anyit hogy a sony is ad garanciát teee

6.
6.
battlefield2
NEM CSAK FLASHLET GÉPEK MENEK TŐNKRE XBOXNÁL

amugy meg hardvelileg erőseb a sony meg minőségib

tény és valo hogy az xbox is jo konzol meg most tőb játék van rá de ettől még nem kéne angyon fikázni a playstationt

léccik nagyon fogyatékos vagy.....
5.
5.
tjames
tény és való, ez egy jó gamma lehet! Játékélmény is kell a grafhoz, de legalább az egyik már biztosan adott!
4.
4.
battlefield2
ja és a minőségről anyit gyurka hogy a te imádot xboxodbol tőb megy tőnkre a világon mint a plyastationbol amiből nagyon csekély a meghibásodot ha van is muahaha
3.
3.
battlefield2
gyurka mien okos vagy:DDD meg te is sebetyen

miután ki grilleztétek magatok utána gyujtsátok is fel egymást xbootokal egyűt bár azokat sajnálnám:D

amugy ti szerintem szimplán irigyek vagytok a PS3 és erre a játékra hogy nem tudtok vele jáccani
2.
2.
Sebestyen
Szombaton grill party! Szeretettel cárünk minden gamekapocs olvasót felavatni az új grillsütőmet! a play station 3 grill-t! bizony bizony arra vettem ezt a gépet amire való! és most megnézzük tud e grillezni vagy még arra is hulladék!
1.
1.
asadasad22
az a hír nem maradt le kicsikét? már jóideje megérkezett az első kép, aztán több kép aztán egy gyönyörű kis trailer HD-ben, erre most jön ez h hivatalos bejelentés? Nemáá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...