A héten az idegenek elől menekülünk a Greyhill Incidentben

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 5.
  • Videó
Link másolása
A Perp Games belsőnézetes horrorjátéka a '90-es években játszódik, amelyben egy békés kisvárost UFO-k és gonosz szürke emberkék szállnak meg. Hősünk azonban nem akar kísérleti bárányka lenni.

Ha szeretted a kilencvenes években futó X-akták-sorozatot, vagy a Jelek című filmet, akkor tetszeni fog a Perp Games sci-fi túlélőhorrorja, amely egy klasszikus idegeninváziós történetet mesél el. Greyhill, az álmos amerikai kisváros egy csapásra egy rémálom helyszínévé változik, hiszen repülő csészealjak lepik el a vidéket éjjelente, hogy embereket és állatokat raboljanak el.

Hősünket, Ryan Barkert azonban nem olyan fából faragtál, hogy a megszállóktól megijedjen: baseballütővel és a revolverével felszerelkezve próbál valahogy túlélni, miközben megpróbál elmenekülni a gonosz szürke emberkék elől.

A Greyhill Incident nagy kanállal merít az említett felmenőkből, a kisváros környezete eléggé hangulatos, és a látvánnyal sem gond. Megjelenés e hét péntekjén, azaz június 9-én PC-n, Xbox Series X/S-en, valamint PlayStation 5-ön.

9.
9.
DragonBleacPiece
#8: nekem a rossz színészi alakítás miatt tűnt valahogy reálisabbnak, de tudom hogy nagyon szidják :D férfiasan bevallom késő este néztem és féltem rajta mikor megjelentek a házban.. de az intruderstől jobban féltem
8.
8.
markoci555
#2: a piros lézer meg a kinézet megvan, de hogy az a film milyen kínszenvedés volt kb a felétől... a mocsok **** színészi alkotás vagy alapból a forgatókönyv volt-e gagyi azt nem tudom, de bánom hogy megnéztem
7.
7.
Kamukaze
#6: Nem fogsz! Sikítva ugrasz fel a játék elől, aztán kimész gyönyörködni a napfényben, vagy a holdvilágban.
6.
6.
Shao Kahn
Bár még sosem játszottam túlélő horrorral, eme játék témája és hangulata annyira tetszik, hogy kívételt teszek majd. Remélem majd belejövök.
5.
5.
DragonBleacPiece
már a fallout 3-ban az űrhajón is paráztam tőlük, meg asszem a deus ex invisible warban is ha találkoztam velük x__x de mindenképp ezt a gamet kipróbálom hátha legyőzöm a félelmem
4.
4.
Kamukaze
#3: Akkor már 2 igény biztosan van egy folytatásra :)
3.
3.
cobrausa24
Ezeket a szürkéket mindig szeretik valami félelmetes környezetben bemutatni, aztán szerencsétleneknek lehet, hogy más gondjuk van, ami miatt meg kell, hogy jelenjenek az éjszaka közepén. Például lehet az is, hogy azért találkozunk velük, mert azt akarja mondani az egyik, hogy: Te emberszabású, itt vagyok már egy ideje, de szürke asszonyság felidegelt, amikor állandóan csak utazni, mert embert elvinni akart és hát itt kötöttünk ki annak ellenére, hogy mondtam neki: "asszony, Földről nem eszünk!". Összevesztünk keményen, azért is ilyen a fejem, mint a halál, így hát hozzám vághatnál egy Arany Ászokat, hogy lenyugodjak, mert valami hasonló tudatmódosítótok van úgy tudom, meg valami furcsa rezgéseket is rám bocsáthatnál, amit ti emberek zenének neveztek, mert azt mondják a galaxis népei, hogy ebben ti jók vagytok, és igazán meglephetnél vele, hogy ropjam és rázzam rá a mandulaszemű kopasz buksimat.

Szóval nem biztos, hogy mindig ránk akarják hozni a frászt, de hát olyan helyen, mint a videóban, ahol olyan égőket használnak az éjszakában, hogy annyi fényt adnak már csak, mint a híres 100 éves égő, akkor lehet, hogy én is felkiáltanák ijedtemben, hogy hűha!
Most amíg ezt leírtam azon gondolkodtam, hogy lehetne csinálni egy Paul 2-t :)
2.
2.
DragonBleacPiece
ezektől a szürkéktől nagyon fosok

Alien Abduction: Incident in Lake County (TV Movie 1998) ebből is merít erősen szerintem
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...